Öğrencilere keşif rotası

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere keşif rotası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2022 13:57

ABB Geçici Barınma Merkezi’nde misafir edilen üniversite öğrencileri, başkentin tarihi ilçelerinden Beypazarı ve Nallıhan'ın Çayırhan bölgesini gezdi. Bol bol hatıra fotoğrafı çeken öğrenciler, geleneksel lezzetlerin tadına bakmayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Geçici Barınma Merkezi’nde misafir edilen üniversite öğrencileri için kentte gezi düzenledi. Beypazarı ve Çayırhan’a düzenlenen gezide bir araya gelen öğrenciler, başkenti yakından keşfederken tarihi ilçelerde bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Beypazarı Tarihi Çarşısı, Kent Tarihi Müzesi ve Çayırhan Gölü’nü gezen öğrenciler, geleneksel ve yöresel yiyecekleri de tattı.

Öğrencilere keşif rotası

‘ANKARA, DENİZ OLMADAN DA SEVİLİR’

Kurtuluş Geçici Barınma Merkezi İdarecisi Zeynep Deniz, düzenlenen geziyle, başkente gelen üniversite öğrencilerinin kenti daha yakından tanımasını amaçladıklarını söyledi. Deniz, “Çocuklarımız Ankara’da sadece okul okusunlar istemiyoruz. Ankara’mızı tanısınlar, buranın kültürüne hâkim olsunlar istiyoruz. Çünkü her gelen ‘Ankara’da deniz yok biz ne yapacağız burada?’ diyor. Ankara deniz olmadan da sevilebilecek bir yer bunu tanıtmaya çalışıyoruz” dedi. Öğrenciler ise ABB’nin kendilerine sadece konaklama konusunda değil manevi konuda da destek olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Öğrencilere keşif rotası

BAKMADAN GEÇME!