Ödüllü kareler Cermodern’de

Güncelleme Tarihi:

Ödüllü kareler Cermodern’de
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 16:50

Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği uluslararası haber fotoğrafı yarışması Istanbul Photo Awards 2017’de ödül alan fotoğrafların yer aldığı ikinci sergi, CerModern Sanat Merkezi’nde açıldı.

Haberin Devamı

Yarışmada, 15 Temmuz darbe girişiminde “FETÖ’nün Darbe Girişimi” başlıklı fotoğraflarıyla “Seri Haber” kategorisinde 3’üncülük ödülüne layık görülen Hürriyet Ankara foto muhabiri Mert Gökhan Koç’un fotoğrafları da sergide büyük ilgi gördü. Serginin açılışına, aralarında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi Süheyl Mahmud, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Genel Müdür Yardımcısı Mansur Özdemir, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Pakistan ve Fransa Ankara Büyükelçilikleri ile Harita Genel Komutanlığı’ndan yetkililerin bulunduğu davetliler katıldı. 

Ödüllü kareler Cermodern’de

Haberin Devamı

30 MAYIS’A KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK

Açılış töreninde konuşan AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, “Istanbul Photo Awards’ın artık Ajansı da aşarak bir Türkiye markasına dönüştüğünü memnuniyetle görüyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha da önemli bir hale geldiğine hep beraber şahit olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. İstanbul’dan sonraki ikinci durak olarak Ankara’ya gelen sergi, CerModern Sanat Merkezi’nde 30 Mayıs’a ziyaret edilebilecek. Sergide, 126 fotoğraf yer alıyor. Yarışmada, “yılın fotoğrafı” ödülünü, Fransız foto muhabiri Frederic Lafargue’nin Irak’ta çektiği “DEAŞ’tan Kaçış” fotoğrafı kazanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!