ODTÜ'de sanat dolu bir ay

Güncelleme Tarihi:

ODTÜde sanat dolu bir ay
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2013 00:00

Tiyatrolardan film gösterimlerine, atölye çalışmalarından sergilere kadar pek çok sanat etkinliğini bir arada sunan ODTÜ Sanat Festivali’nin 14.’sü başladı.

Haberin Devamı

Ahkara’nın gelenekselleşmiş sanat etkinliklerinden biri olan ODTÜ Sanat Festivali, bu yıl ODTÜSanat 14 ismiyle başladı. Bu yıl 14.’cüsü düzenlenen festivalde, tiyatrodan modern dansa, sergilerden workshop çalışmalarına kadar pek çok aktivite yer alıyor. ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılış töreninde konuşan ODTÜ Rektörü Ahmet Acar, festivalin üniversite ve Ankara için önemine değinerek, katkıda bulunanlara teşekkür etti. Rektör Acar, konuşmasının ardından festivale katkıda bulunanlara teşekkür plaketi verdi. Festivalin açılış kurdelasını Ahmet Acar’la birlikte Köksal Eğitim Vakfı Başkanı ve Besteci Pınar Köksal ile Rektör Danışmanı Lale Özgenel kesti.
Festival bu yıl öncekilerden farklı olarak tematik bir çerçeve içinde sunulacak. ODTÜSanat 14, bu yıl “Kent” üzerine çalışan sanatçıları bir araya getiriyor. Festival kapsamında ayrıca ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’, ‘Yastık Adam’ gibi tiyatro oyunlarının yanı sıra ‘Arda Boyları’ gibi modern dans eserleri de izleyici ile buluşuyor. Festival, 21 Nisan’da sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!