ODTÜ’nün finans dünyası ile üçüncü buluşması

Güncelleme Tarihi:

ODTÜ’nün finans dünyası ile üçüncü buluşması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 00:00

Türkiye çapında büyük aktivitelere imza atan ODTÜ İşletme Topluluğu bu yıl da öğrenciler ve iş dünyası arasında köprü kurmaya devam ediyor. Aktivite bu yıl eğitim ve vaka çalışmalarından oluşan bir program sunuyor.

TÜRKİYE’nin en büyük üniversiteler arası reklam ve pazarlama yarışması olan ‘JustMarketing’, Ankara’nın ilk ve tek geleneksel okul partisi olan ‘Cheers’, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin CEO’ları ile liderlik uzmanlarını buluşturan Leaders@METU gibi önemli aktivitelere imza atan, Uniaktivite’nin düzenlemiş olduğu “En Aktif Kulüp” yarışmasının “İş ve Kariyer” kategorisi 1.si ODTÜ İşletme Topluluğu geçtiğimiz iki yıl başarıyla gerçekleştirdiği Finans Kongresi’nin bu yıl 3.sünü düzenliyor. Daha önce TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, TKYD Başkanı Gürman Tevfik, IMKB Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Serbest, Akbank Baş Ekonomisti Fatma Melek, Akşam Gazetesi Yazarı Yaşar Erdinç gibi isimlerin konuşmacı olarak katıldığı aktivite bu yıl eğitim ve vaka çalışmalarından oluşan bir programla karşımıza çıkıyor.

Bilgiden pratiğe

16-17-18 Aralık 2009 tarihlerinde Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Finans Kongresi bu yıl da finans dünyasının yetkin isimlerini ağırlıyor. P&G Grup Finans Müdürü Özden Dündar, Radikal Gazetesi Yazarı ve TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatih Özatay, Finansinvest Hazine Yöneticisi Ali Ağaoğlu gibi isimlerin eğitim vereceği aktivitede; IMKB, PWC, Gedik Yatırım, Eurobank Tefken, Tekstil Faktoring ve Eureko Sigorta gibi firmalar da vaka çalışmalarıyla öğrencilerin bilgilerini pratiğe dökmelerinde yardımcı olmayı planlıyor.

Borsa, yatırım enstürmanları, finansal kriz, sigortacılık, faktoring, teknik analiz ve şirket birleşmeleri gibi konu ve uygulamalarla Finans Kongresi bu yıl da öğrencilerin büyük ilgisini çekeceğe benziyor. Gerek konukları, gerek konularıyla öğrencilere finans sektörünü her yönü ile inceleme fırsatı tanıyacak olan aktivite ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.isletmetoplulugu.net adresinden ulaşılabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!