O kedi buraya gelecek

Güncelleme Tarihi:

O kedi buraya gelecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2013 00:00

Ajda Pekkan, Suda Kebap’ın açılışına katıldı. Pekkan, açılış öncesi yavru bir Ankara kedisi gördü ve almak istedi. Bunun üzerine yardımcıları devreye girerek kediyi açılış sırasında Pekkan’a getirdi.

Haberin Devamı

İstanbul’un ünlü restoranlarından Suda Kebap, dördüncü şubesini Ankara’da açtı. Açılışa katılanlar arasında Ajda Pekkan ve Sinan Akçıl da yer aldı. İş, diplomasi ve sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı açılışa, Ankara kedisi damga vurdu. Açılışa katılmadan önce yolda yavru bir Ankara kedisi gören Ajda Pekkan, kediyi sahiplenmek istedi. Bunun üzerine devreye giren yardımcıları, açılış esnasında kediyi Pekkan’a getirdi. Yavru kediyi kucağına alarak seven Pekkan, beslediği kedi sayısının 21’e yükseldiğini söyledi. Pekkan, yeni kedisine ise Sinan Akçıl’la birlikte ‘Miyav’ ismini verdi.

ANTEP MUTFAĞI

Gecenin ev sahipliğini restoran sahibi Osman İrmiş üstlendi. Açılış için Suda Kebap’ı da bünyesinde bulunduran Su Entertainment’in patronu Mehmet Koçarslan ve ortağı Ali Ünal da Ankara’ya geldi. Filistin Caddesi’nde hizmete giren Suda Kebap, Antep mutfağını Ankaralılarla buluşturuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!