Nöbetçilere Bakan ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Nöbetçilere Bakan ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2017 15:10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Hastanesi, Kumrular Çevik Kuvvet noktası ve Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak, Ankaralılar için nöbette olan personelin bayramını kutladı.

Haberin Devamı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Hastanesi, Kumrular Çevik Kuvvet noktası ve Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak, Ankaralılar için nöbette olan personelin bayramını kutladı. Sarıeroğlu, ilk olarak Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Hastanesi’nde çalışanlar ve hastalarla bayramlaşarak, onlarla sohbet etti. Sarıeroğlu, daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi Kurtuluş İtfaiye Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İtfaiye erleriyle bayramlaşan Sarıeroğlu, burada Ankara’daki tek kadın acil müdahale çalışanı Sultan Aktaş ile tanıştı. 

KADIN SAYISINI ARTIRACAĞIZ

Bakan Sarıeroğlu, “Her alanda kadın çalışan sayısını arttıracağız. Özellikle bazı alanlar erkek ve kadın mesleği diye ayrılmış durumda. Ama kadınların da yapamayacağı hiçbir şey yok. Aslanın dişisi erkeği olmaz biliyorsunuz. Burada da böyle aslanlar gibi kadın itfaiyecimiz var. Çok hoşuma gitti, çok memnun oldum.” diye konuştu. Buradan Kumrular Caddesi’ndeki Çevik Kuvvet noktasına geçen Sarıeroğlu, nöbet tutan polislerle bir araya geldi. Emniyet mensupları ile bayramlaşan Sarıeroğlu, “Gerçekten vatanımız için çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Zor günler geçirdik ama uzun süredir de huzur ve güven ortamını hep birlikte hissediyoruz. Bu da sizlerin titiz, yoğun ve kendinizi ortaya koyarak yaptığınız çalışmalar sayesinde oluyor” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!