Nöbet çarşambaya kadar devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Nöbet çarşambaya kadar devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2016 16:13

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, darbe girişimi sonrası vatandaşların Kızılay’da tuttuğu Demokrasi Nöbeti’ne Çarşamba gününe kadar devam edileceğini, ücretsiz ulaşımın da aynı güne kadar süreceğini söyledi.

Haberin Devamı

Demokrasi Nöbeti’ne katılan Başkan Gökçek bugün İstanbul’da yapılacak dev mitingin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine, 15 Temmuz Kızılay Demokrasi Meydanı’na kurulacak dev ekrandan izletileceğini açıklarken, diğer siyasi parti temsilcileriyle birlikte olacaklarını da yineledi. Ankara’da ikinci bir miting yapılması için taleplerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiklerini açıklayan Başkan Gökçek şunları söyledi:

ANKARA MİTİNGİ YÜZDE YETMİŞ

“Sayın Cumhurbaşkanım, miting Ankaralı’nın da hakkıdır, lütfedeceksiniz inşallah, Ankara’da da böyle bir miting yapacağız’ dedim. Yani yüzde yüz demedi ama yüzde yetmiş oldu gibi. Pazartesi, salı günü alırım inşallah kesin cevabını, müjdesini de sizlere veririm. FETÖ’cü generalin alnına kurşunu dayayıp daha ilk anda darbeye karşı en büyük darbeyi yapan yiğit Astsubay kardeşimiz Astsubay Ömer Halisdemir’i unutmayacağız. İsmini Ankara’da bir caddeye vereceğiz.”

Haberin Devamı

SABOTAJ İÇERİSİNDELER

FETÖ’cülerin bir başka hain planı daha olduğunu belirten Gökçek, “Bütün Türkiye’yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler. Bunlar tutturdu; ‘12 Ağustos, yok 14 Ağustos’u bekleyin’ diye. Ne yapacaklarının istihbaratını da aldık. Bütün Türkiye’yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler. Bu da duyulduğu için bunu da yapamayacaklar. Biz buradayız Allahın izniyle.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!