Nikâh için Sevgililer Günü’nü tercih ettiler

Güncelleme Tarihi:

Nikâh için Sevgililer Günü’nü tercih ettiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2022 00:28

Ankara’da hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin tercihi de 14 Şubat Sevgililer Günü oldu.

Haberin Devamı

Nikâh tarihlerini özel bir güne denk getirmek isteyen çiftler nedeniyle nikâh salonlarında yoğunluk yaşandı. Belediye başkanları 14 Şubat’ı hem evlilik yıl dönümü, hem de sevgililer günü olarak evlenme cüzdanına yazdıran çiftlerin mutluluklarına ortak oldu ve yeni çiftlere mutlu bir evlilik için tavsiyeler verdi. Programlar şöyle oldu:

Nikâh için Sevgililer Günü’nü tercih ettiler


SOĞUK HAVA ŞARKILARLA ISINDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çeşitli etkinlikler ve konserlerle kentlileri buluşturdu. Halk Ekmek Fabrikası, Sevgililer Günü’ne özel yaş pasta hazırlarken sevilen sanatçılar Tuna Kiremitçi ve Sena Şener, Gençlik Parkı Büyük Sahne’de verdiği konserle kentlilere keyifli bir akşam yaşattı. BELPA Buz Pateni Pisti’nde Ankara Kent Orkestrası’nın soğuk havada seslendirdiği sıcak şarkılar, dinleyenlerin içini ısıttı. AŞTİ ise flash mob gösterisiyle renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Tuna Kiremitçi, “Ankarasever olarak bugün burada bulunmaktan çok mutluyum” derken, Sena Şener, “Bu tarz organizasyonlarda yer almaktan dolayı çok mutluyum” diyerek dinleyenlere seslendi.

Nikâh için Sevgililer Günü’nü tercih ettiler


14 ŞUBAT’TA 14 NİKÂH

Haberin Devamı

Keçiören Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenmek isteyen 14 çift için Antares AVM’nin nikâh salonunda toplu nikâh töreni düzenledi. Çiftlerin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sevgiye en çok ihtiyaç ve muhtaç olduğumuz bir zamandayız. Sevgililer Günü bir gün değil, her gündür. Sevgimiz, muhabbetimiz ve yardımlaşmamız azalıyor. Bir tatlı yüzü birbirimizden esirgiyoruz” dedi. Altınok, mini bir konser veren halk müziği sanatçısı Bülent Serttaş ile birlikte gelin ve damatlarla dans ederek onların mutluluğuna ortak oldu.

Nikâh için Sevgililer Günü’nü tercih ettiler


SAYGININ OLDUĞU YERDE SEVGİ DE OLUR

Haberin Devamı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Dikimevi metro çıkışında karanfil dağıttı ve bazı çiftleri yalnız bırakmayarak nikâhlarını kıydı. Başkanı Köse, yeni evlenecek çiftlere, “Bu müessesenin devamlılığı çiftlerin birbirlerine karşı saygıyı korumasından geçiyor. Saygının olduğu yerde sevgi de olur, mutlulukta olur. Birbirinizin ayağına basın ama asla birbirinizin damarına basmayın” tavsiyesi yaptı. Köse, ilçe genelinde nikâhkları gerçekleşen çiftlerle akşam yemeğinde bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nikâh için Sevgililer Günü’nü tercih ettiler


EVLENENLERE ÇİÇEK ARMAĞAN EDİLDİ

Kış aylarında hafta içi günlerinde en fazla 5 çiftin evlendiği Çankaya’da, 14 Şubat’ta, 24 çift hayatını birleştirmek için “evet” dedi. Çankaya Belediyesi Vedat Dalokay Nikah ve Kokteyl Salonu ve Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi çiftlerin en mutlu gününe ev sahipliği yaparken; Çankaya Belediyesi 14 Şubat’ta evlenen tüm çiftlere çiçek armağan etti.

Nikâh için Sevgililer Günü’nü tercih ettiler


KONSEPT SEVGİLİLER GÜNÜ

Haberin Devamı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 14 evlenecek çiftin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Pursaklar Belediyesi ekipleri ise nikâh kıyılacak salonu Sevgililer Günü konseptine uygun olarak süsledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!