Naz Arıcı’dan altın madalya

Güncelleme Tarihi:

Naz Arıcı’dan altın madalya
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2022 22:21

Türkiye’yi uluslararası arenada da temsil eden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Artistik Buz Pateni Milli Sporcusu Naz Arıcı, Türkiye şampiyonasında ilk sırayı aldı.

Haberin Devamı

Bursa Kestel Olimpik Buz Pateni Salonu’nda geçen hafta düzenlenen Artistik Buz Pateni Elit ve Yetişkin Amatör ile Genç Amatörler Şampiyonası’na katılan Arıcı, yarıştığı kategoride altın madalya kazandı.

SPORA VE KÜLTÜRE DEĞER VERİYORUZ

Arıcı’yı tebrik ederek, Yenimahalle Belediyesi’nin spora ve sporcuya her zaman desteğinin tam olduğunun altını çizen Başkan Fethi Yaşar, şunları söyledi:
“Bir ülkenin spora ve kültüre verdiği değer ne kadar güçlü ise gelişmişliği de o derece ileridir. Spora ve sanata değer veren toplumların geleceği aydınlık olur. Biz Yenimahalle’de o aydınlık yoldan yürüyoruz. İlçemizin dört bir köşesini spor tesisleri ve kültür merkezleriyle donattık. Yatırımlarımızın karşılığını, sporcularımızın başarıları, tesislerimizi kullanan vatandaşlarımızdan gelen güzel geri dönüşlerle alıyoruz. Arıcı’nın başarısı bizleri gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!