Müzik şöleni

Güncelleme Tarihi:

Müzik şöleni
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2022 23:32

Başkent Ankara, hafta sonunda şehrin dört bir yanında müzik dünyasının önemli isimlerini ağırladı. Belediyelerin düzenlediği ücretsiz konserler, binlerce başkentliye müzik ziyafeti sundu. Ceza, Gökhan Türkmen, Hüseyin Turan gibi isimlerin yanı sıra yerel sanatçılar da, en güzel şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi.

Haberin Devamı

SİNCAN’DA Ceza

Türk rap müziğinin önde gelen isimlerinden Ceza, Sincan Gençlik Konserleri’nde sevenleriyle buluştu. Sincan Kent Meydanı’ndaki konseri binlerce Ankaralı dinledi. Ceza, konserin başından sonuna şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

MÜZİSYENLER İÇİN DE İHTİYAÇTI

Müzik şöleni


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ kapsamında Çubuk’ta Hüseyin Turan ve Kent Orkestrası sahne aldı. Çubuk’a ilk kez geldiğini belirten Turan, konserler ilgili olarak “Pandemi sonrası insanların çok ihtiyacı vardı ve müzisyenler için de bir ihtiyaçtı” dedi. Hüseyin Turan, en güzel şarkılarını Çobuklu sevenleri için seslendirdi.

Haberin Devamı

BURADA OLMAKTAN MUTLUYUZ

Müzik şöleni


Gökhan Türkmen ise yine ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ kapsamında Altınpark’ta sahne aldı. Şarkılarıyla dinleyenleri mest eden Türkmen, Ankara’da bu coşkuyu hissetmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Türkmen, “Çok güzel bir kalabalık var, keyifli şarkılarımız var. Hep birlikte eğlenip beraber şarkılarımızı söyleyeceğiz. Burada olmaktan mutluyuz” dedi.

KÜBA EZGİLERİ

Müzik şöleni


Next Level AVM, terasta gerçekleştirdiği yaz konserlerine Kübalı sanatçı Suami Ramirez ile başladı. Ramirez, seslendirdiği Latin ezgileri ve nostaljik şarkılarıyla Ankaralılara unutulmaz anlar yaşattı. Konserler kapsamında 6 Ağustos’ta Nazlı Vural sahne alacak.

ÜÇ FARKLI NOKTADA KONSER

Keçiören Belediyesi tarafından Çiçekli ve Nursultan Nazarbayev parkları ile Kartaltepe Kent Ormanı’nda düzenlenen konserlerde yerel sanatçılar sahne aldıb. Üç farklı noktada sahne alan müzisyenler Keçiörenlilere keyifli bir hafta sonu yaşattı. Klasikleşmiş ezgilere eşlik eden vatandaşlar da doyasıyla eğlenme fırsatı buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!