Mutsuzluktan kaçıyorum

Güncelleme Tarihi:

Mutsuzluktan kaçıyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2011 00:00

Persepolis ile anlaşan ve dün İran’a giden tecrübeli hoca, “Bulunduğum ortamda kendimi huzurlu ve mutlu hissetmiyordum” dedi.

Haberin Devamı

İRAN’ın Persepolis takımıyla anlaşan Mustafa Denizli, eşi Evin Elçi Denizli ile birlikte dün Tahran’a gitti. Türk futbolunu etkileyen şike operasyonunun ardından Türkiye’de çalışmaya sıcak bakmadığını ve sağlıklı bir ortamda meslek hayatını sürdürmeyi düşündüğünden dolayı Persepolis’in teklifini kabul ettiğini belirten Denizli, “Yabancı olmayan bir yere gidiyoruz” dedi. Türkiye’de keyifsiz günler geçirdiğini kaydeden Denizli, “Futbolumuzun içinde bulunduğu durum beni hem rahatsız ediyor, hem de üzüyor” diye konuştu.

Türkiye’den iki kulüpten teklif aldım

Mustafa Hoca, “Türkiye’den teklif aldınız mı?” sorusuna ise “Evet, giderken iki kulüpten teklif aldım. O kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Benimle çalışmak istediklerini belirttikleri için. Fakat ben bu ortamda kendimi huzurlu ve mutlu hissetmiyorum. İnşallah en yakın zamanda her şey düzelir” cevabını verdi. Yeni takımıyla dün 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Denizli, Tahran’da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!