Mükemmel beceri ve müzisyenlik bu akşam CSO’da

Güncelleme Tarihi:

Mükemmel beceri ve müzisyenlik bu akşam CSO’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2023 09:43

New York Times’ın, “Mükemmel beceri ve müzisyenlik” diye tanımladığı ‘London Handel Players’, bu akşam saat 20.00’de CSO ADA Ankara Ana Salon’da sahne alacak.

Haberin Devamı

Grubun kemancısı Adrian Butterfield, Türkiye’deki ilk konserlerini verecekleri Ankara için, “Ankaralı seyircilerin bu güzel repertuvardan en az bizim kadar keyif alacağına inanıyoruz” dedi. Butterfield, program hakkında şunları söyledi:
“Türkiye’de ilk kez sahne almak için çok heyecanlıyız. Bu programı birkaç kez icra ettik ve her seferinde izleyicilerimizden harika tepkiler aldık. Ankaralı seyircilerin bu güzel repertuvardan en az bizim kadar keyif alacağına inanıyoruz. Konserimiz, Türklere ithafen yazılmış bir eserle başlıyor. Repertuvarda; Fransa, Polonya bağlantılı eserler, İspanyol etkisine sahip üç eser yer alıyor. Finalde ise harika İskoç halk ezgilerinin bir karışımıyla programı bitiriyoruz. Biz bir oda müziği topluluğuyuz. Müzik yapmayı seçtiğimiz insanlar, bireysel olarak yüksek yeteneklere sahip olmanın yanı sıra oda müziği yapmaktan keyif alan kişiler. Topluluğun her üyesi, çaldığı enstrümanın yanı sıra çaldığımız müziğe dair büyük bir uzmanlığa sahip ve bu inanılmaz bilgiden yararlanmak önemli.”

BAKMADAN GEÇME!