Muhammed’in boyası hiç bitmeyecek

Güncelleme Tarihi:

Muhammed’in boyası hiç bitmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2022 14:38

Altındağ’da yaşadığı gecekondunun tüm duvarlarına çizdiği resimle tanınan zihinsel engelli ressam Muhammed Yalçın’a Altındağ Belediyesi’nden boya desteği geldi.

Haberin Devamı

Altındağ Belediyesi, ilçede yaşayan zihinsel engelli ressam Muhammed Yalçın’a boya ve malzeme desteği verdi. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Yalçın’a bundan sonra da resim malzemesi desteğinin süreceğini söyledi. Muhammed’in resim malzemelerinin ailesi için büyük bir maddi yük olduğuna değinen Başkan Balcı, “Bundan böyle daima Muhammed’in yanında olacağız. Onun renkli dünyasına katkıda bulunmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı. Muhammed’in resim sevgisini ve hayata olan bağlılığını çok takdir ettiklerinin altını çizen Balcı, şöyle devam etti:

ALTINDAĞ’A RENK KATMAYA DEVAM EDECEK

“Muhammed kardeşimiz, çizdiği dikkat çekici figürler ve tuvalinden taşarak evinin duvarlarına yansıyan resim tutkusuyla Altındağ’a renk katan bir sima. Onu artık tanımayan yok. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken, çok ziyaret edilen biri. Kendisi çok yetenekli olmasının yanı sıra, engelli bir birey olarak, sevginin önünde hiçbir şeyin engel olamayacağını gözler önüne seren çok güzel bir örnek. Muhammed’in sanat çalışmalarına katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Muhammed hayal dünyası ve fırçası ile Altındağ’a renk katmaya devam edecek.” Balcı, Altındağ’da dezavantajlı bireylerin mutluluğu ve sosyal hayata katılımı için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurguladı.

Haberin Devamı

Muhammed’in boyası hiç bitmeyecek

Belediye ekipleri, evinde ziyaret ettiği Yalçın’a boya ve malzemeleri teslim etti.

Muhammed’in boyası hiç bitmeyecek

Yalçın, yeni boyalarıyla resim yapmaya devam etti.

Muhammed’in boyası hiç bitmeyecek

Başkan Asım Balcı, Yalçın'ı evinde ziyaret etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!