‘Muhammed Salih Türkiye’ye emanet’

Güncelleme Tarihi:

‘Muhammed Salih Türkiye’ye emanet’
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 01:00

FETÖ tarafından darbe teşebbüsünde bulunulan 15 Temmuz gecesi şehitlerinden Alper Kaymakçı’nın çocuğu oldu. Çocuğunun olacağını bilmeden şehit olan Alper Kaymakçı’nın eşinin doğum yapmasının ardından, ilk ziyaretçisi, SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek oldu.

Haberin Devamı

Alper Kaymakçı’nın eşi Darüsselam Kaymakçı,  “Muhammed Salih” adı verilen bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Bebeğin doğumu sırasında Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek de  bebeğin ve annesi Darüsselam’ın ilk ziyaretçisi oldu. Ziyaret sırasında duygulu anlar yaşayan Nevin Gökçek, gözyaşlarını tutamadı.

Darüsselam Kaymakçı’nın doğumu sırasında yanında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Nevin Gökçek, bebeğin, tüm Türkiye’ye emanet olduğunu söyledi.

Nevin Gökçek, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde FETÖ’cü hainlerin bomba atması sonucu şehit düşen Alper Kaymakçı’nın eşi ve ailesine giderek taziye ziyaretinde bulunmuştu.

Alper Kaymakçı’nın eşi  Darüsselam Kaymakçı, ziyaret sırasında, kendisinin de o gece İstanbul’da, köprüde uçakların ateşlerine, tankların ezdiği araçlara şahit olduğunu kaydederek, “Alper, sürekli şehit olmak istediğini söylerdi. Onunla 8 yıllık evliydik. En büyük isteğimiz, bir çocuğumuzun olmasıydı. Fakat çocuğumuz olacağını, o şehit olduktan sonra öğrendim” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!