Mücadele gücümüze kalite katacağız

Güncelleme Tarihi:

Mücadele gücümüze kalite katacağız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2022 23:04

Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtip, “Erciyes kampında, yeni oyuncuların katılımı ile takım şekillenmeye başlayacak. Başarılı ve seyir zevki yüksek bir ekip olmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan ve bir yıllık aranın ardından yeniden Süper Lig mücadelesine hazırlanan MKE Ankaragücü, Bolu’daki birinci etap kamp çalışmalarını tamamladı ve bayram iznine çıktı.
Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Bolu kampının çok verimli geçtiğini belirtip, şunları söyledi.
“Yeni sezon hazırlıklarına önce tesislerimizde başladık. Sonrasında Bolu’ya geçtik. İlk etabını tamamladığımız kamp programında, aerobik ve yüklemelerle ilgili çalışmalar yaptık. Kayseri Erciyes’te yapacağımız ikinci etap çalışmalar bizim için daha büyük önemde. Bu kamp programında oynayacağımız hazırlık maçlarıyla, genel bir durum değerlendirmesi yapacağız.”

TAKIM İÇİ ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE

“Futbolcularımızın kampta göstermiş olduğu performansdan memnunum. Takım içi dostluk ve oyuncuların birbirleriyle ilişkileri çok iyi seviyede. İkinci kamp programında aramıza katılacak yeni oyuncularla birlikte takımımız şekillenmeye başlayacak. Hem seyir zevki hem de oynadığı futbol ile kaliteyi yakalamak adına çalışmalarımızı sağlıklı bir şekilde sürdüreceğiz. Hedefimiz; mücadeleci, başarılı ve güçlü bir takım olmak.”
Bolu kampının ardından 3 gün izinli yapacak olan takım, ikinci etap kamp çalışmaları için Kayseri Erciyes’e hareket edecek. Ankaragücü, Erciyes’te; Aytemiz Alanyaspor, Gençlerbirliği ve Kayserispor takımlarının katılacağı açıklanan 4’lü turnuvada mücadele edecek.
Sarı-lacivertliler, yeni sezonun ilk haftasında kendi sahasında Konyaspor ile karşılaşacak.

BAŞKENTTE JESE COŞKUSU

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü’nün yeni transferi İspanyol forvet Jese Rodrigues, önceki gece Ankara’ya gelirken, sarı-lacivertli taraftarlar tecrübeli futbolcuyu Esenboğa Havaalanı’nda coşkuyla karşıladı.
Esenboğa Genel Havacılık Terminaline iniş yapan Rodrigues’e sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Kendisine gösterilen sevgiyi ve sıcak karşılamayı çok beğendiğini ifade eden Rodrigues, “Çok sevinçliyim. Ben de bu sevginin hakkını vereceğim, bu takım için en güzelini yapacağım. Elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım” diye konuştu.

ÇOK ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ

Yeni sezonun Ankaragücü için büyük bir yıl olacağına inandığını söyleyen Rodrigues, “Ben yüzde 100 inanıyorum ki takım arkadaşlarımla birlikte çok büyük başarılar elde edeceğiz” dedi. Rodrigues, Ankaragücü taraftarının yoğun tezahüratları eşliğinde alandan ayrıldı.
Kariyerinde; Real Madrid, PSG ve Sporting Lizbon gibi takımlar bulunan Jese, geçen sezonu İspanya 2. Lig ekiplerinden Las Palmas’ta geçirdi. Deneyimli oyuncu çıktığı 40 maçta 11 gol atarken, 5 de gol pası verdi.

Haberin Devamı

KALICI VE İDDİALI OLMA HEDEFİNDEYİZ

Ankaragücü’nün Gaziantep FK’dan transfer ettiği defans oyuncusu Oğuz Ceylan, yeni sezona iyi başlamaları halinde ligi üst sıralarda tamamlayacaklarına inandığını söyledi.
Oğuz, çok büyük camiaya geldiğinin farkında olduğunu ve tesise adım attığında bunu hissettiğini dile getirdi.
Süper Lig’de kalıcı olmak ve üst sıralarda hedefi kovalamak için takım halinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını aktaran Oğuz, şöyle konuştu.
“Geçen seneden takımda kalan arkadaşlarımız bizleri çok iyi karşıladı. Gerçekten çok güzel arkadaşlık ortamı var. Bizler de onlara ayak uyduruyoruz. Hep beraber birbirimize alışıyoruz. Yeni gelecek arkadaşlarımız da olacak. Takım bütünlüğünü oluşturduğumuz zaman iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum.”

BİZİM NE YAPACAĞIMIZ ÖNEMLİ

“Yeni sezonun zor geçeceğini düşünüyorum. Rakip takımlar daha erken başladılar. Daha hazır şekilde lige girecekler. Tabii verecekleri performans çok önemli. Onların değil bizim ne yapabileceğimiz daha önemli. Biz iyi işler yaparsak, maçlar başladığında güzel sonuçlar alırsak, bu motivasyon ve enerji ile ligi üst sıralarda tamamlayacağımızı düşünüyorum.”

ALTYAPIYA BAKIŞ AÇISI DEĞİŞMELİ

“Türkiye’deki kulüplerin altyapıya bakış açısı 15 yıl önceki gibi devam ediyor. Türk futbolunun gelişmesi için bunun değişmesi gerek. 14-15 yıl önce altyapıdaydım. Sistem o zaman da aynıydı aradan geçen 15 yıl da değişen bir şey yok. Aynı sistem, aynı kafayla gideriz diye düşünüyorum. Bunu bence büyüklerimizin düşünmesi lazım.”

Haberin Devamı

FORVET MACHEDA GÜNDEMDE

Ankaragücü’nün, Panathinaikos forması giyen Federico Macheda transferinde önemli aşama kaydettiği belirtiliyor.
31 yaşındaki İtalyan santrfor, geçen sezon 16 lig, 2 kupa olmak üzere toplam 18 maçta forma giydi. Bu maçlarda 4 gol attı, 1 de gol pası verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!