Modifiye araçlar buluştu

Güncelleme Tarihi:

Modifiye araçlar buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2008 00:00

OR-SEL Motorsport tarafından önceki gün ilk kez düzenlenen Modifiye Araç Buluşması, görkemli, incelikli ve heyecan verici otomobillerin gösterilerine sahne oldu. Buluşmaya katılanlar, birbirinden değişik tarzda modifiye edilen arabalara büyük ilgi gösterdi.

Modifiye edilmiş araçların art arda gelmesiyle başlayan etkinlik, verilen yemekle devam etti. Tasarımları özel olan araçlar, buluşmaya katılanlara çeşitli gösteriler yaptı. Buluşmaya gelenler, araçları tek tek inceledi. Kadın sürücülerin de modifiye araçların başından ayrılmadığı buluşmada, aileleriyle gelen modifiye meraklıları dikkat çekti. 1’den 60’a her yaştan insanın katıldığı etkinlikte, OR-SEL Peugeout tişörtüyle minik Batuhan herkesin sevgilisi oldu.

Verilen yemeğin ardından konvoy oluşturan araçlar, Gölbaşı ENKA’ya gitti. Burada daha büyük çaplı gösteriler yapan araçlar, biraraya gelince ortaya rengarenk bir görüntü çıktı.

Hepsi izinli

Düzenlediği bu buluşmada kendi araçlarını da sergileyen OR-SEL Motorsport’un sahibi Orhan Başkan, dört yıldır bu işi yaptığını ve çok keyif aldığını söyledi.

"Modifiye bir tarzdır ve bu tarzdan hoşlanan tahmin ettiğinizden çok insan var. Her yaştan müşterimiz olsa da ağırlıklı olarak gençlere hizmet ediyoruz. Tarzlarımızla onlara hitap etmeye çalışıyoruz" diyen Başkan, bu buluşma için çok hazırlık yaptıklarını vurguladı.

Böyle bir etkinliğin daha önce yapılmadığını, bu buluşmanın geleneksel hale gelmesi gerektiğini söyleyen modifiye severler, her aracın kendine has bir tarzı olduğunu ifade etti. En büyük sıkıntılarının kendilerine ait bir yerlerinin bulunmaması olduğunu söyleyen sürücüler, yetkililerin bu konuda duyarsız kaldığını vurguladı.

Geçen hafta bir sürücü arkadaşlarını kaybeden modifiyeseverler, çok üzgün olduklarını ve bir an önce kendilerine bir alan tahsis edilmesi gerektiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!