Modern Folk Üçlüsü 14 yıl sonra Ankara’da

Güncelleme Tarihi:

Modern Folk Üçlüsü 14 yıl sonra Ankara’da
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2007 00:00

Bir döneme damgasını vuran Modern Folk Üçlüsü, 14 yıl sonra doğdukları şehir Ankara’da, "Haydi Kızlar Okula" kampanyasına fon oluşturmak amacıyla konser verecek.

UNICEF Dostları Merkez Komitesi, Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Aile Araştırma Kurumu ile UNICEF ’in başlattığı "Haydi kızlar Okula" kampanyasına fon oluşturmak amacıyla, her yıl düzenledikleri konserler zincirine, bu sene Modern Folk Üçlüsü ile devam ediyor.

KONSER 5 MAYIS’TA

Geliri kampanyaya aktarılmak üzere , 5 Mayıs Cumartesi günü Çankaya Belediyesi Anatolia Gösteri Merkezi’nde yapılacak konserden elde edilecek gelirin tamamı kampanyaya aktarılacak. Kampanyaya destek için sahne almaya hazırlanan Modern Folk Üçlüsü , 1969 Temmuz ’unda Ahmet Kurtaran, Selami Karaibrahimgil ve Doğan Canku taraf ından kurulmuştu. Kavaklıdere Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi’nin ana sponsorluğunda, Çankaya Belediyesi, YESA, Meteksan ve Vokaliz Organizasyon’un katkılarıyla gerçekle şecek konserde, Modern Folk Üçlüsü’ne , Bilkent Müzik Hazırlık İlköğretim Okulu Korosu da eşlik edecek. Konserin bilet fiyatları 20- 30- 50 YTL arasında değişiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!