Minik Sıla’ya müjdeli haber

Güncelleme Tarihi:

Minik Sıla’ya müjdeli haber
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 00:00

Doğuştan yüzde 98 fiziksel engelli olan, bunun yanı sıra hipertansiyon ve kalp rahatsızlıkları bulunan Sıla Cengiz’e Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nden sonra bir müjdeli haber de Koru Hastanesi’nden geldi.

Haberin Devamı

Ankara Hürriyet’in “Minik Sıla’nın dramı” başlıklı haberi üzerine İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri aileye yardım elini uzatmıştı. Koru Hastanesi’nde Sıla’nın ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Murat Dayanç, “Sıla hastanemize ulaştığında elimizden geleni yapmak için imkanları seferber ettik. Ameliyat başarıyla gerçekleşti. Sıla’nın problemleri azami seviyeye indirildi. Ameliyat sonrasında da aileye destek vermeye devam ediyoruz. Sıla bizim evladımız gibi. Maddi manevi her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

10 ameliyat geçirecek

Sıla’nın annesi Gülhan Cengiz çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Geldiğimiz durumdan çok memnunum. Hastane bizi kendimizi evimizde gibi hissettirdi. Doktorumuza şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Ancak Sıla henüz tam sağlığına kavuşamadığı için tedirginliğim devam ediyor. Yaklaşık 10 ameliyat daha geçirmesi gerekiyor. Sağlık Bakanlığı’nın bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!