Mezuniyet ile şenlik bir arada

Güncelleme Tarihi:

Mezuniyet ile şenlik bir arada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2021 23:12

Sevilen şarkıcı Aydilge, Yenimahalle Belediyesi Çocuk Şenliği ve kreşler mezuniyet programına renk kattı. Yakacık Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar da katıldı.

Haberin Devamı

Alanda çocuklara ücretsiz patlamış mısır, pamuk şeker, Osmanlı macunu dağıtılırken, velilerine ve katılımcılara da döner ikram edildi. Ayrıca alana gelen her vatandaşa Yenimahalle Belediyesi tarafından üretilen maske ve dezenfektan dağıtıldı. Etkinlikte çocuklar mini survivor parkurunda nefes kesen yarışlar yaparken, anne ve babalar geleneksel oyunlarda boy gösterdi. Animasyon gösterileri ve maskotların da yer aldığı etkinlikte, mezun olan 6 yaş öğrencileri Başkan Yaşar ile birlikte kep atarak yeni bir yolculuğa yelken açtı.

Mezuniyet ile şenlik bir arada


HER ÇOCUĞUN HAKKI

Törende konuşan Yaşar, “Çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için mücadele ediyoruz. En iyi eğitimi almak, en iyi koşullarda yetişmek her çocuğun hakkıdır. Bugün burada mezun olup bizlere veda eden öğrencilerimize yeni okullarında başarılar diliyorum. Hepsinin çok başarılı olup Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ayrılmadan geleceğimizi inşaa edeceklerine yürekten inanıyor ve tüm çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

Mezuniyet ile şenlik bir arada


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!