Mezarlığa moloz döktüler

Güncelleme Tarihi:

Mezarlığa moloz döktüler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 14:50

Hürriyet Ankara’nın 3 yıl önce ‘Mezarlığı lağım bastı’ haberiyle gündeme getirdiği Oran’daki Dikmen Köyü Mezarlığı’nda ‘bu kadarına da pes’ dedirten bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

Daha önce lüks konutlardan gelen lağım sularının bastığı ve bakımsızlıktan mezbelelik hale gelen mezarlıkta bu kez de moloz skandalı yaşandı. WhatApp Şehir Hattı’na ulaşan bir okurumuz, Dikmen Köyü Mezarlığı’nda çektiği fotoğrafı ‘Yorum yok’ başlığıyla paylaşarak şunları söyledi:

Mezarlığa moloz döktüler

ATIKLAR KABİRLERİ YUTMAK ÜZERE

“Dikmen Köyü Mezarlığı 5-6 yıldır bu halde. Daha önce de lağım basmış ve mezarları tehdit etmişti. Bu kez de hafriyat dökülüyor. İnşaat atıkları yakınlarımızın, büyüklerimizin mezarlarını yutmak üzere. Burası bakımsızlıktan bu hale geldi. Bu manzara başkente yakışmıyor.”

Mezarlığa moloz döktüler

Haberin Devamı

KARŞIYAKA MEZARLIĞI BAKIMSIZ DURUMDA

* Karşıyaka Mezarlığı oldukça bakımsız bir durumda.

Mezarlığa moloz döktüler

ÇUKURAMBAR’DA ÇADIR KURDULAR

* Çukurambar Koru Hastanesi önündeki caddede manzara bu şekilde. Buraya çadır kurup çevreyi batırıyorlar.

Mezarlığa moloz döktüler

GÜMÜŞDERE KİRLİ AKIYOR

* Keçiören Belediyesi’nin önündeki Gümüşdere’de kokudan geçilmiyor, akan su çok kirli.

Mezarlığa moloz döktüler

KOKU VE DUMANDAN DURAMIYORUZ

* Çayyolu 8. Cadde’de Koyuncuoğlu Kebap Salonu açıldığı günden bu yana hergün durumumuz bu şekilde. Koku ve dumandan duramıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi’ne iletmemize rağmen hiçbir önlem alınmadı. Devlet ve belediyeler kimden korkuyor? Fotoğrafın sağında Arcadium AVM, arkasında Devlet Tiyatrosu, sol tarafında bir iş merkezi ve bürolar onun arkasında da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yüzme havuzu ve çevrede binlerce konut var. Bu rezalete kim dur diyecek?

Haberin Devamı

Mezarlığa moloz döktüler

SARI ÇİZGİMİZ ÇİZİLMEDİ

* Çiğdem Mahallesi’nde sokaklara kadar sarı çizgi çizildi fakat 1570. Cadde’ye fotoğraftaki gibi çizgi çizilmedi.

TRAVESTİLER RAHATSIZ EDİYOR

* Sıhhiye çok katlı otopark ile Kurtuluş Parkı arasındaki yol akşamları travestilerin mekanı oluyor. Ailemizle giderken rahatsız ediyorlar, yetkililerden çare bekliyoruz.

BAKMADAN GEÇME!