Mevsim geçişlerinde saçlarınızı kestirin

Güncelleme Tarihi:

Mevsim geçişlerinde saçlarınızı kestirin
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 10:15

KUaför Necdet Taşkın, mevsim geçişlerinde saç dökülmesinden yakınan vatandaşlara “saçlarınızı kestirin” önerisinde bulundu.

Haberin Devamı

Taşkın evde saç bakımının da sanıldığından kolay olduğunu belirterek, “Bu konu da yağlar yardımınıza kaşacaktır” dedi. Taşkın Hürriyet’e şunları söyledi:

Mevsim geçişlerinde saçlarınızı kestirin


SAÇ BAKIMINDA YAĞLAR ÖNEMLİ

“Mevsim geçişlerinde özellikle kadınlarda saç dökülmeleri meydana gelir. Bu dökülmelerin önüne geçmek için keratin bakım yapılabilir. Ama bakım evde de olur. Örneğin argan yağı, menekşe yağı ve e vitamini saç bakımında her zaman rahatlıkla kullanılabilir.

MEVSİM GEÇİŞLERİNDE SAÇ KESTİRİN

Pandemi sonrasında kadınlar saç modellerinde değişikliğe gitti. Saçlar biraz kısaldı. Omuzlarda ya da omuz üzerinde saçlar bu yıl moda. Zaten yaz geldi. Mevsim geçişlerinde saçlar biraz dökülür bunun önüne geçmek için de saç kesimi öneriyorum.

SARI SAÇLAR DİKKAT

Tatile gidecekleri, denize girecekleri de uyarmak isterim. Özellikle röfleli ve doğal olmayan sarı saçlar tatil döneminde çok yıpranıyor. Bu yıpranmanın önüne geçmek için tatil öncesi saç bakımı işe yarayacaktır. Parlak ve sağlıklı saçlar için sonrasında da mutlaka saç kesimi yapmalılar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!