Meclis üyesine levyeli saldırı

Güncelleme Tarihi:

Meclis üyesine levyeli saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2013 00:00

Pursaklar Belediye Meclisi toplantısından sonra ofisinin önünde bir kişinin demir levyeli saldırısına uğrayan MHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Günay, hastaneye kaldırıldı. Günay, bere ve atkıyla kendisini gizleyen saldırganın, “Bizimle uğraşmanın cezasını çekeceksin” diyerek kaçtığını söyledi.

Haberin Devamı

Pursaklar ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Günay, önceki akşam kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı.
Pursaklar Belediye Meclisi toplantısından sonra ofisinin önünde bir kişinin demir levye ile saldırdığı Günay, başına aldığı darbe sonucu Dışkapı SSK Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Günay olay anını şöyle anlattı:

BEŞ ALTI KEZ VURDU

“Meclis üyesi arkadaşımız İhsan Yaman arabasıyla beni ofisime bıraktı. Ofisin bulunduğu binaya giderken arkamdan birinin koşarak bana yaklaştığını hissettim, ayak sesini duydum. Arkama tam döneceğim zaman kafama darbe aldım. Elinde sert metal bir cisim vardı. Beş altı defa kafama vurdu. Başında bere vardı ve yüzünü sarmıştı. ‘Bizimle uğraşmanın cezasını çekeceksin’ diye bağırarak kaçtı.

GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Haberin Devamı

Bize yapılan bu saldırıyla Pursaklar’da meclis üyeleri olarak, MHP olarak doğru bildiklerimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. Bunu yapan hiçbir zaman unutmasın ki bu saldırı bizi daha da kamçıladı. Doğru bildiklerimizi daha gür bir şekilde Ankaralılara söyleyeceğiz, konuşmaya devam edeceğiz, yanlışları dillendireceğiz, bu yanlışlardan mutlaka birileri rahatsız oluyor ama biz geri adım atmayacağız.”

MHP’YE YAPILMIŞTIR

MHP Pursaklar İlçe Başkanı Süleyman Tamkoç ise, “Bu saldırı MHP’ye de yapılmıştır. Ben bunu öyle algılıyorum. Yılbaşından önce çıkarttığı gazetesinde de bildikleri ve yanlış olan konuları yazmıştı. Mutlaka bundan rahatsız olacaklar vardı. Biz sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!