'Maskeli beşler' operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Maskeli beşler operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 15:43

Sincan’daki 20 marketin kapısını levyeyle açarak sigara, para ve içki çalan kar maskeli hırsızlık çetesi, polisin ‘Maskeli Beşler’ operasyonuyla yakalandı.

Haberin Devamı

Sincan'da, 20 ayrı markette hırsızlık olayının yaşanmasının ardından Sincan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızları yakalamak için harekete geçti.
Polis ekipleri, hırsızlık olaylarındaki kamera kayıtlarında, şahısların tanınmamak için kar maskesi taktıklarını, iş yerlerinin kapılarını da levye ile açtıklarını belirledi. Girdikleri marketlerden sigara, para ve içki çalan şahısların, hırsızlık olayında kullandıkları aracın kiralık olduğunu tespit eden polis, plakadan yola çıkarak şüphelileri belirledi.

3’Ü TUTUKLANDI

Polis, 17 Kasım günü 'Maskeli Beşler' ade verilen operasyonla S.T., C.Ö., T.H.K., E.E., Ü.B., K.Ç., Ç.Ç., F.B., M.T., Ü.L., ve C.B., isimli şüphelileri çalmış oldukları suç eşyaları ile birlikte yakaladı. Şahısların polis refakatinde hırsızlık olaylarını gerçekleştirmiş oldukları iş yerlerini birer birer gösterip suçlarını itiraf ettikleri kaydedildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 3'ü tutuklandı. CİHAN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!