Marka 132 isim Başkent'te

Güncelleme Tarihi:

Marka 132 isim Başkentte
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 16:04

ATO Congresium’da 3 gün sürecek Ankara Marka Festivali’nde, alanında marka 132 ünlü isim konuşmacı olarak sahne alacak. 10 salonda toplam 114 oturumun gerçekleşeceği festivale 15 bin katılım bekleniyor.

Haberin Devamı

Ankara Marka Festivali’ne aralarında Murat Dalkılıç, Selami Şahin, Cemil Tokel, Ahmet Pura, Mehmet Dinçerler, Sami Kariyo, Abbas Güçlü, Buğra Kazancı, Fatma Turgut, Ferman Akgül, Murat Kolbaşı, Sinan Öncel, Nazım Salur, Hakan Baş, Gamze Cizreli, Ferhat Göçer, Hande Fırat, Şeyda Coşkun, Metin Hara’nın da bulunduğu, kendi alanında bireysel marka haline gelmiş ünlü isimler, ekonomide lider firmaların üst düzey yöneticileri, uluslararası temsilciler, akademisyenler, marka, reklam, iletişim dünyasından uzmanlar, üniversite öğrencileri ve basın mensupları konuşmacı olarak yer alacak.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Türkiye’de ve dünyada kendi alanında marka olmuş ünlü isimler, katılımcılarla bilgi ve tecrübelerini paylaşacak. Oturumlarda marka inşası, marka kimliği, marka oluşturma, nasıl marka olunur, tutundurma ve marka stratejileri, marka-patent koruma, AR-GE, teknoloji, marka aşkı ve sadakati, marka şahsiyeti, marka ve tüketici hakları, marka ve bilim-kurgu ilişkisi, marka yaratmada bilimin rolü konuları gibi konular ele alınacak. Geçen yılki festivalde olduğu gibi bu yıl da girişler ücretsiz olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!