Mansur Yavaş Ankara’nın genç müzisyenleri ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Mansur Yavaş Ankara’nın genç müzisyenleri ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2019 09:58

Ankara Gençlik Senfoni Orkestrası'nın (AGSO) Bilkent Konser Salonu'nda şef Barış Demirezer yönetiminde verdiği konseri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da izledi. Yavaş'ı, konser salonunun girişinde Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Atalar ve Dekan Vekili Tolga Yayalar karşıladı.

Haberin Devamı

AGSO bünyesinde lise öğrencilerinden kurulan bir yaylı sazlar dörtlüsü, konserde Louis Spohr'un Yaylı Sazlar Dörtlüsü için Konçerto
eserini ve Beethoven'in Op. 18 dizisinden Fa Majör 1 No'lu dörtlünün ilk bölümünü başarıyla seslendirdi. Müzikle Yaşayan Gençlik Derneği (MÜZGENDER) Başkanı ve AGSO'nun genel müzik yönetmeni şef Barış Demirezer, Başkan Yavaş'a, müzisyen gençlere ve AGSO'ya önem vererek konserlerine gelen dinleyicilere teşekkür etti. Mansur Yavaş da konserin ardından şef Barış Demirezer nezdinde AGSO'nun tüm üyelerini başarılı sahne performansları dolayısıyla kutladı.
AGSO, ağırlıkla Hacettepe Ankara Devlet Konservatuvarı ile Bilkent Müzik Hazırlık Lisesi ve Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencilerinden oluşuyor.

BAKMADAN GEÇME!