Mankenlerden ıslak defile

Güncelleme Tarihi:

Mankenlerden ıslak defile
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2008 00:00

Arzu Kaprol’un "Çeyiz" isimli koleksiyonu, Ankara’da seçkin davetlilerin katıldığı bir defilede ile sergilendi. Ünlü mankenler, kıyafetleri suda yürüyerek taşıdılar.

ÜNLÜ modacı Arzu Kaprol’un 2008-2009 Sonbahar-Kış koleksiyonu ’Çeyiz’, Ankara Sheraton Otel’de sergilendi. Bu yıl 11.’si düzenlenen Dış Ticaret Haftası kapsamında ve organizasyonun ilk gününde gerçekleşen defileyi, dış ticaret ve gümrüklerden sorumlu Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen ve AKP milletvekili Zeynep Karahan Uslu da izledi.

Suda ’cat walk’

Bir ilke imza atan Arzu Kaprol, mankenleri suda yürüttü. 20 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde kurulan özel bir "su podyumunda" gerçekleşen defile boyunca, mankenler kıyafetleri sulu podyumda yürüyerek tanıttılar. Mankenlerin giydikleri ayakkabılar ve etekler, podyumdaki suyla sırılsıklam oldu.

17 manken görev aldı

Arzu Kaprol’un ’Çeyiz’ ismini verdiği koleksiyonun tanıtıldığı defilenin koreografisini, Uğurkan Erez yaptı. Defilede, Tuğçe Kazaz, Pınar Tezcan, Ahu Yağtuğ, Nur Gümüşdoğrayan, Özge Ulusoy, Hande Subaşı, Merve Büyüksaraç’ın da aralarında bulunduğu 17 manken, toplam 55 parçadan oluşan koleksiyonu sergiledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!