Mamak’ta vatandaş ve esnaf kazanacak

Güncelleme Tarihi:

Mamak’ta vatandaş ve esnaf kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2019 16:15

Şafaktepe Pazarı’nı ziyaret eden CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, pazarcı esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Haberin Devamı

Mamak’ta her kesimin en güzel hizmeti hak ettiğine vurgu yapan Adnan Demirci, “El birliğiyle yeniden ayağa kaldıracağımız Mamak’ta sanayi siteleri ve yeni iş alanlarıyla atacağımız istihdam adımlarıyla Mamaklının alım gücünü artıracağız. Her eve yeni ekmek kapıları açacağız. İnşa edeceğimiz ferah kapalı ve modern pazar alanlarını da esnafımızın hizmetine sunacağız. Mamak’taki pazarcı kardeşlerim tezgahını gönül rahatlığıyla açacak, iş alanları açtığımız kardeşlerimiz de yine gönül rahatlığıyla iş sıkıntısı çekmeden inşallah alışverişini yapabilecek. Hem vatandaşımız hem esnafımız kazanacak. Mamak’ta hep birlikte kazanacağız” dedi.

KÖMÜR DEPOSU REKREASYON ALANI OLACAK

Kömür deposu olarak kullanılan alanda oluşturmayı planladığı rekreasyon alanı projesine ilişkin bilgi veren Demirci, “200 bin metrekare alan içerisinde sosyal alanların daha çok, ticari alanların ise en az olduğu, yeşil alanlarda, insanların günübirlik vakit geçirebilecekleri ve yürüyüş yapacakları ortam sağlayacağız” diye konuştu. Demirci, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlardan kreş ve havuz taleplerinin geldiğine dikkati çekerek en az 4 kreş ve 3 havuz yapılacağını aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!