Mamak'ta açılan sergi göz kamaştırdı

Güncelleme Tarihi:

Mamakta açılan sergi göz kamaştırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 13:13

Mamak'ta açılan sergi göz kamaştırdı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nde açılan yılsonu sergisi, ziyaretçilerin gözlerini kamaştırdı.
Mamak Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi kursiyerleri tarafından yılsonu sergisi açıldı. Aliminyum rölyeften ahşap boyamaya, dikiş nakıştan, iğne oyasına ilmek ilmek sabırla işlenen birbirinden seçkin yüzlerce ürün göz kamaştırdı. Her biri işçilik ve estetik olarak hayranlık uyandıran ürünlerin yer aldığı sergi, ziyaretçilerine adeta şapka çıkarttırdı. Türk kültürüyle dolu bir müzeyi anımsatan sergi bir hafta açık kalacak.
'HOBİLER MESLEĞE DÖNÜŞÜYOR'
Serginin açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, eşi Zeliha Akgül, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini kesen Akgül, aile merkezlerine gelen kadınların özgüven kazandıklarını belirterek, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu sergide yer alan ürünler aile merkezlerimizde verilen kursların kalitesini ortaya çıkarıyor. Her biri el emeği göz nuru ile yapılmış yüzlerce ürün sayesinde hanım kardeşlerimiz hem ev ekonomilerine katkı sağlıyor hem de hobilerini mesleğe dönüştürüyor" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!