Polat ve Akgül, muhtarlarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Polat ve Akgül, muhtarlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 11:19

Polat ve Akgül, muhtarlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - MAMAK Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve ilçe protokolü ile Mamak’taki 66 mahalle muhtarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Saime Kadın Meriç Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya ASKİ, Enerjisa, Türk Telekom gibi kurumların yetkilileri de katıldı. Programda, Mamak için yapılanlar, Mamak’ın sorunları, çözüm önerileri ve kurumlar arası işbirliğinin olumlu sonuçları görüşüldü. Muhtarların toplumsal hayatın önemli yapı taşlarından biri olduğunun altını çizen Mamak Kaymakamı Ziya Polat, muhtarların devletin yereldeki temsil makamı olduğunu söyledi. Polat, “İyi niyetle yola çıkıldığında güzel hizmetler veriliyor. Bu millet ve bu devlet için çok çalışacağız” dedi.
Muhtarların vatandaşın gözü kulağı olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise, halkla diyalogun başladığı ilk noktanın mahalle muhtarları olduğunu kaydetti. Akgül, ”Bu toplantıları belirli periyotlarla gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar hep birlikte Mamak’ta sayısız hizmet yaptık. Mamak bir Anadolu mozaiği. Bu toplantı bile bunun bir göstergesi. Tek amacımız var o da millete hizmet etmek. Bizler oturduğumuz koltukta emanetçi olan insanlarız, makamların asıl sahibi millettir. Her zaman Mamak’a ne yapabiliriz, ne kazandırabiliriz düşüncesi içinde olduk” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!