Makamda kedi fare oyunu

Güncelleme Tarihi:

Makamda kedi fare oyunu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2012 00:00

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sevimli çizgi film kahramanı Mickey Mouse’u ağırladı. Buluşmada Mickey Mouse, Başkent’in maskotu “misket” ile karşılıklı Ankara havası oynadı.

Haberin Devamı

Ankara ATO Congerisium’da 12-16 Aralık tarihlerinde Başkentli çocukların karşısına çıkacak olan Mickey Mouse, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i makamında ziyaret etti.
İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) İcra Kurulu Başkanı Kemal Gürkaynak ve gösterinin İletişim ve Teknoloji Sponsoru Turkcell’in Kurum ve Devlet İlişkileri Bölüm Başkanı Tolga Cem Seyfeli, Gökçek’e Mickey ve Mini kuklalarını hediye etti.

Beğeniyle izledik

Disney’in şovlarını büyük bir keyifle izlediklerini belirten Gökçek, “Geçen sene Disney şovlarını festivalimize getirebilmek için çok çaba sarf ettik. Ancak henüz hazır değillerdi. Bu sene pek fazla şov grubu getirmeyeceğiz ama inşallah sadece Disney’in gelmesini isteriz” dedi.

Ankara havası oynadık

Sohbetin son anlarında makam odasına Mickey Mouse geldi. Başkan Gökçek, Mickey’i karşısında görünce bol bol fotoğraf çektirdi ve bir sürpriz yaparak Ankara’nın sembolü olan Ankara kedisi, “misket” hediye etti. Mickey, Misket ile Ankara havası oynadı.

Haberin Devamı

Yurt binasının temeli atıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye Diyanet Vakfı Ankara Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Binası temel atma törenine katıldı. Büyükşehir Belediyesi ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın birçok iş birliğine imza attıklarını kaydeden Başkan Melih Gökçek, “Bugün de burada hayırlı bir işe daha imza atıyoruz. Temelini atacağımız projenin arazisinin bir kısmı Büyükşehir Belediyesi’ne, bir kısmı Diyanet Vakfı’na aitti. İnşallah bugün burada da yine ortak bir hizmete daha imza atmış olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!