Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme Tarihi:

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2015 08:30

PURSAKLAR BELEDİYESİ SPOR KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NÜN DÜZENLEDİĞİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ. LİGİN VETERAN ŞAMPİYONU SARAY CUMHURİYET MAHALLESİ, GENÇLER ŞAMPİYONU İSE SARAY FATİH MAHALLESİ OLDU.

Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörlüğü’nün düzenlediği Mahalleler Arası Futbol turnuvası sona erdi. Ligin Veteran Şampiyonu Saray Cumhuriyet Mahallesi, Gençler Şampiyonu ise Saray Fatih Mahallesi oldu.
Pursaklar Belediyesi’nin hem mahalleler arası birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek hem de sporu teşvik etmek amacıyla düzenlediği futbol turnuvasının final maçları yapıldı. Final karşılaşmaları sonucu Veteranlar Grubu 1.’si Saray Cumhuriyet Mahallesi, 2.’si Merkez Mahallesi ve 3.’sü Saray Fatih Mahallesi oldu.Gençler Liginde ise Saray Fatih Mahallesi 1’inci, Pursaklar Fatih Mahallesi 2’nci ve Sirkeli Yeşilyurt Mahallesi 3’üncü oldu.
Maçların büyük bir centilmenlik içinde geçtiğini belirten Pursaklar Spor Koordinatörü Salih Yergin “Bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir lig oldu. Şampiyon takımlarımızın kupa ve madalyalarını Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin ile birlikte ilerleyen günlerde vereceğiz” dedi.
Pursaklar Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın gol kralları ise Veteranlar’da 13 gol ile Mustafa Kocakuşak, gençlerde ise 19 gol ile Ahmet Kocakuşak oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!