Mahalle yolu toz toprak

Güncelleme Tarihi:

Mahalle yolu toz toprak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 16:54

Çankaya'ya bağlı Çiğdem Mahallesi’nde 1588’inci Cadde ile 1589’uncu Sokak’ın birleştiği noktadaki inşaat çalışması, yolun bozulmasına sebep oldu. 

Haberin Devamı

2015 Kasım ayından bu yana devam eden özel mülke ait inşaat için ilk olarak çalışmanın olduğu alan demir levhalarla çevrildi. Çalışma nedeniyle ağır tonajlı iş makinelerinin güzergâhı haline gelen cadde ve sokak yolunda bozulmalar meydana geldi. Bazı bölgelerde çökmelerin yaşandığı 1589’uncu Sokak’ın, 1588’inci Cadde kesişimi ise toprak yola dönüştü. Vatandaşlar ise yolun bakımsızlığına tepki gösterdi. Şikayetlerini ilettikleri Büyükşehir ve Çankaya belediyelerinin ilgisizliğinden dert yanan mahalle sakinlerinden Mehmet Şahin, şunları söyledi:
“İnsanlar kendilerine ait alanda tabi ki çalışma yapabilir. Ama bu süreçte yolumuz zarar gördü. Yol bataklığa döndüğü için kışın canımıza okudu. Şikayetimizi muhtara ilettik. Ama Büyükşehir ve Çankaya belediyelerinden ‘Yetkimizde değil’ yanıtı aldığını söyledi. İki belediye de sorumluluğu birbirinin üzerine atıyor ama bu süreçte perişan olduk. Yolun devamında gecekondular var. Belki onlarla ilgili neticelenecek bir mahkeme süreci vardır ve onu bekliyorlardır bilemiyoruz ama bölgede çok sayıda apartman ve konut da var. En azından bozuk olan yerleri, geçici olarak asfaltlasalar yeterli olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!