Mahalle sakinlerinin tadı ‘tuz’u kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Mahalle sakinlerinin tadı ‘tuz’u kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2014 01:20

Mamak’ın Tuzluçayır Mahallesi sakinleri, uzun süredir yenilenmeyi bekleyen bozuk yol ve kaldırımlar konusunda herhangi bir çalışma yapılmamasına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Tuzluçayır Kavşağı’ndaki engebeli yollar, sürücülere zor anlar yaşatırken, okul, otopark ve dükkan önlerindeki bozuk kaldırımların kötü bir görüntü oluşturduğunu belirten Tuzluçayır Mahallesi muhtarı Zülfikar Odabaşı, aksaklıklarla ilgili şunları kaydetti:
“Mahallemizin kaldırımları ve ışıklandırmaları yeterli değil. Tuzluçayır nüfusu yaşlandı ve artık emekli mahallesi konumundayız. Yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlarımız bozuk kaldırımlardan geçerken zorluk çekiyor. Özellikle trafiğin aktif olduğu yerlere, Mehmet Çekiç Ortaokulu ve Tuzluçayır İlkokulu’nun önüne iki adet üst geçit yapılması gerek.

İNSANA YÖNELİK HİZMET

Öte yandan vatandaşlarımız su, doğalgaz yükletmek ve postane, banka hizmetlerinden yararlanmak için Dikimevi’ne kadar gitmek zorunda kalıyor. Bu hizmetleri Tuzluçayır’a da getirmek lazım. Bu sorunların yanı sıra mahallemizde çöp konteyneri yok. Otobüslerimiz çok az sayıda geçiyor. Parklarımız başıboş köpekler ve madde bağımlısı çocuklarla dolu. Belediye hizmetlerinin biraz daha insana yönelik olmasını diliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!