Levent Güray Cup sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Levent Güray Cup sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2012 00:00

ÖZDEMİR İnşaat Şirketler Grubu Yürütme ve İcra Kurulu Başkanı merhum Levent Güray anısına bu yıl altıncısı düzenlenen Levent Güray Cup, sona erdi.

Haberin Devamı

Yaklaşık iki aydır devam eden turnuvada çift erkeklerde Asım Özdemir ve Ergun Zorlu, çift bayanlarda Gülsu Şener ve Elif Karaelmas ikilisi şampiyon oldu.

188 sporcu katıldı

Merhum Levent Güray’ın doğum tarihi 30 Nisan’da başlayan Levent Güray Cup 2012, sona erdi. Bu yıl altıncı kez düzenlenen turnuvaya, 126 erkek ve 62 kadın sporcu katıldı. İki ayı aşkın bir süre devam eden turnuvanın sonunda çift erkeklerde Asım Özdemir ve Ergun Zorlu birinci, Osman Tural, Yıldırım Bozgül çifti ikinci oldu. Çift bayanlarda ise Gülsu Şener ve Elif Karaelmas ikilisi şampiyonluğa uzanırken, Elvan Yurtçu ve Hülya Erdem çifti ikinci oldu.

Mavitan tasarladı

İş, diplomasi ve sanat dünyasının önemli isimlerinin de aralarında bulunduğu 188 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuva, final maçlarıyla sona erdi. Kavaklıdere Tenis Kulübü’nde düzenlenen final maçlarının ardından, dereceye girenleri ödülleri düzenlenen törenle verildi. Kupa töreninde genç sanatçı Tan Mavitan tarafından tasarlanan ödüller, Levent Güray’ın ailesi ve yakın arkadaşları tarafından takdim edildi.

Haberin Devamı

Geliri Anaçev’e

Gecenin ev sahipliğini Levent Güray’ın eşi Deniz Güray, oğlu Emre ve kızı Elif Güray Kaya üstlendi. Deniz Güray, turnuvanın amacının merhum eşi Levent Güray’ın anısını yaşatmak ve sevenlerini kortlarda buluşturmak olduğunu söyledi. Turnuvanın geliri Levent Güray’ın kurucusu olduğu Anaçev’e bağışlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!