Kürekte madalya hedefi

Güncelleme Tarihi:

Kürekte madalya hedefi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2018 15:14

Dünya ve Avrupa şampiyonalarında elde ettiği başarı çıtasını bu yıl daha da yükseltmeyi hedefleyen Kürek Milli Takımı sporcuları, Dünya Şampiyonası ve 18. Akdeniz Oyunları’nda madalya hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, önlerinde Gençler Türkiye Şampiyonası’nın olduğunu, orada belirleyecekleri kadrolarla Balkan Şampiyonası’na hazırlanacaklarını söyledi.

Şu anda 23 Yaş Altı Kürek Milli Takımı’nın yurt dışında kampta olduğunu bildiren İşseven, “Onlar da Polonya’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na hazırlık için kampa girdiler. Aynı zamanda da Avusturya’da Dünya Kupası yarışları var, buraya hazırlanıyorlar. İnşallah onlardan güzel neticeler bekliyoruz. Geçen sene yurt dışında çok güzel neticeler aldık, kürek sporunun bizi de ateşleyici şeylerinden bir tanesi Avrupa şampiyonumuz olması, büyük bir sevinç. Gençlerde de dünya üçüncüsü olduk. İnşallah bu sene de o seriyi yakalarız. Gelen arkadaşlarımızın hepsi çok iyi durumda. Önümüzdeki yarışlarda da onlardan beklentimiz, Türkiyemizi, bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmeleri” diye konuştu.

Haberin Devamı

İşseven, 18. Akdeniz Oyunları’nın 22 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde Tarragona kentinde düzenleneceğini anımsatarak, şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek milli sporcuların belli olduğunu belirtti. Organizasyonda, Türkiye’yi, Fatih Ünsal, Bayram Sönmez, Enes Yenipazarlı, Selahattin Gürsoy, Fuad Rafail temsil edecek.

BAKMADAN GEÇME!