Kültür yolu müzik dolu

Güncelleme Tarihi:

Kültür yolu müzik dolu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 09:52

Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında birbirinden renkli konserler ve ünlü isimler, Ankaralılarla buluşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Önceki akşam Afrika müziğinin önemli temsilcisi Salif Keita, pop müziğin başarılı ismi Simge ve caz vokal üçlüsü Dolce Caz Vokal Grubu, müzik ziyafeti sundu.

Kültür yolu müzik dolu


CSO’DA AFRİKA EZGİLERİ

Afrika müziğinin önemli temsilcilerinden Malili sanatçı Salif Keita, CSO ADA Ankara’da Başkentlilerin karşısına çıktı. Keita, ekibiyle birlikte Ankaralılara müzik dolu bir gece yaşattı. Afrika ritimleri ile coşkulu bir gece yaşatan sanatçı, Ankara’da konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Kültür yolu müzik dolu


KALE’Yİ SİMGE TUTTU

Pop müziğin sevilen ismi Simge, Ankara Kalesi Hisar Kapısı’ndaki konser alanında sahne aldı. Simge’yi dinlemek için Ankaralılar Kale’ye akın etti. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Simge, unutulmaz bir gece yaşattı.

Kültür yolu müzik dolu


CAZ VOKAL

Merve Erdal, Duygu Yücesoy, Damla Güneş’ten oluşan Dolce Vokal Caz Grubu, CSO ADA Ankara Tarihi Salon’da sahne aldı. Piyanoda Rustam Rahmedov, basta Murat Ulus ve davulda Serkan Alagök’ün yer aldığı grup, caz repertuarıyla büyük beğeni topladı.

Kültür yolu müzik dolu


BALKAN RÜZGÂRI

Bosna Hersekli şarkıcı Dino Merlin, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında CSO Ada Ankara Ana Salon’da konser Verdi. Sanatçı, sevilen şarkılarını müzikseverler için seslendirdi.

Haberin Devamı

FESTİVALDE BUGÜN

SAHNE 3 TENOR’UN

Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası solistleri Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar’ın sahne alacağı ‘3 Tenor’ konseri, saat 20.00’de CSO ADA Ankara Ana Salon’da gerçekleşecek.

ŞİİR TRENİ YOLA ÇIKIYOR

Yerli ve yabancı şairleri taşıyan ‘Şiir Hatları Treni’, saat 19.00’da İstanbul Sirkeci Garı’ndan Ankara’ya yola çıkıyor. 15 şairin yüze yakın öğrenciyle birlikte yolculuk yapacağı trenin yolcuları arasında, 40 ülkeye yayılan ‘Şiir Sokakta’ hareketinin kurucusu Meksikalı şair Armando Alanis’de (Pulido) var.

KALEDE REGGAE ZAMANI

Reggae tarzında müzikleriyle büyük beğeni toplayan Sattas, 20.30’da Ankara Kale Kapısı’nda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!