Sinemada bu hafta

Güncelleme Tarihi:

Sinemada bu hafta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2023 12:50

Bu hafta 7 film vizyonda. Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona giren ancak Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kaldırılan filmi ‘Prestij Meselesi’, tekrar beyaz perdeye geliyor.

Haberin Devamı

Büyük sergisine hazırlanan Salvador Dali’nin hikâyesini anlatan ‘Dali Diyarı’ ve ‘Hypnotic: Zihin Avı’ haftanın diğer öne çıkan filmlerinden.

PRESTİJ MESELESİ

Sinemada bu hafta

Vizyona 3 Şubat’ta giren ancak Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle vizyondan kaldırılan ‘Prestij Meselesi’, bu hafta tekrar vizyona giriyor. Film, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik döneminde yaşananları konu ediyor. Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmde Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Şebnem Bozoklu, Ali Sürmeli gibi isimler rol alıyor.
2023, TÜRKİYE, 121’, Dram, Müzik

Haberin Devamı

HYPNOTIC: ZİHİN AVI / HYPNOTIC

Sinemada bu hafta

Filmde küçük kızı Minnie’nin kaybolmasıyla hayatı alt üst olan dedektif Rourke’un kızını bulmaya çalışması anlatılıyor. Bir banka soygunu sırasında kasadan kızının fotoğrafını bulan dedektif, elindeki ipucunu takip eder. Ancak karşısına zihnini yönetebilen hipnotikler çıkar. Robert Rodriguez’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Ben Affleck, William Fichtner, Alice Braga rol alıyor.
2023, ABD, 92’, Gerilim, Aksiyon, Gizem

EYVAH BABAM / ABOUT MY FATHER

Sinemada bu hafta

‘Eyvah Babam’, yakın zamanda Amerikalı nişanlısı Ellie ile evlenecek olan Sebastian’ın eski kafalı İtalyan babasını nişanlısı ve ailesiyle tanıştırmak için çıktığı yolculukta başına gelenleri anlatıyor. Laura Terruso’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Sebastian Maniscalco, Robert De Niro, Leslie Bibb gibi isimler yer alıyor.
2023, ABD, 96’, Komedi

DALİ DİYARI / DALÍLAND

Sinemada bu hafta

Haberin Devamı

‘Dali Diyarı’, New York’taki büyük sergisine hazırlanan Salvador Dali ve ona yardım eden genç asistanının hikâyesini konu ediyor. Bir galeri asistanı olan genç, sahne arkasında kendisini büyük bir maceranın içerisinde bulur. Mary Harron’un yönettiği filmde Ben Kingsley, Ezra Miller, Barbara Sukowa rol alıyor.
2022, ABD, BİRLEŞİK KRALLIK, FRANSA, 94’, Dram, Biyografi

TORI VE LOKITA / TORI ET LOKITA

Sinemada bu hafta

‘Torı ve Lokita’, tek başlarına Afrika’dan Belçika’ya seyahat eden küçük bir çocuk ve genç bir kızın hikâyesini anlatıyor. Luc Dardenne ve Jean-Pierre Dardenne’nin yönettiği ve senaryosunu yazdığı filmde Pablo Schils, Joely Mbundu, Alban Ukaj başrolde.
2022, BELÇİKA-FRANSA, 89’, Dram

Haberin Devamı

NETFLIX HAFTANIN YENİLERİ

Scoop (1. sezon), Dizi, 2 Haziran
Valeria (3. sezon), Dizi, 2 Haziran
Vorteks (1. sezon), Dizi, 2 Haziran
Barakuda Kraliçeleri (1. sezon), Dizi, 5 Haziran
My Little Pony: Bir İz Bırak (4. sezon), Dizi, 6 Haziran
Arnold Mini Dizi, 7 Haziran
Tour de France: Zincirleri Kırmak, Dizi (Belgesel), 8 Haziran

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!