Kulağınızı tıkayın sahaya odaklanın

Güncelleme Tarihi:

Kulağınızı tıkayın sahaya odaklanın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2022 16:31

Kırmızı-siyahlı ekibin başkanı Niyazi Akdaş, futbolculara sonuna kadar güvendiklerini belirtip, moral verirken, “Bundan sonraki süreçte çok daha güzel işler yapacağınıza inanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’de geride kalan 10 haftada, bir maçı eksik şekilde 6 puan toplayan ve küme düşme hattına inen Gençlerbirliği, 11. haftada Eryaman Stadı’nda karşılaşacağı Manisa FK müsabakası öncesi birlikte yenilen akşam yemeğinde moral depoladı. Akşam yemeğine, kırmızı-siyahlı ekibin Başkanı Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri, idari kadro, Teknik Direktör Taşkın Aksoy ile yardımcıları, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.Organizasyon, Gençlerbirliği’nin, Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Cürebal’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Kulağınızı tıkayın sahaya odaklanın

MAÇLARDA BİREYSEL HATALAR YAPTIK

Çayyolu’ndaki bir restoranda keyifli bir ortamda yenilen yemekte konuşan kulüp Başkanı Niyazi Akdaş, teknik kadro ve oyunculara moral verdi.Gençlerbirliği’nin, Türk futbolu için büyük ve değerli bir camia olduğuna vurgu yapan Akdaş, şöyle konuştu.“Kırmızı-kara, Ankara’nın en önemli markalarından biridir ve ayrı bir yere sahiptir. Hepiniz, bu kulübün evlatlarısınız. Yönetim olarak, sizlere sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Şimdiye kadar kaybettiğimiz maçlara baktığımızda güzel ve etkili bir oyun ortaya koymanıza rağmen, bireysel hatalardan dolayı puan kayıpları yaşadığımızı görüyoruz. Her türlü eleştiriye kulaklarınızı tıkayın ve sadece sahaya odaklanın. Güzel işler yapacağınızı biliyor ve bu hafta bizlere galibiyet sevinci yaşatacağınıza inanıyorum.”Gençlerbirliği ile Manisa FK takımları arasındaki, Spor Toto 1.Lig 11. hafta karşılaşması 31 Ekim Pazartesi günü Eryaman Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Kulağınızı tıkayın sahaya odaklanın

 100. YILA ÖZEL LOGO

Gençlerbirliği, Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. kuruluş yılı ve 14 Mart 1923 tarihinde kutlayacağı, kulüp kuruluşunun 100. yılı anısına özel logo hazırladı. Kulüp resmi sitesinden yapılan paylaşımda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ile kulüp armasının bulunduğu görselde, ‘Cumhuriyetin Gençleri’ ibaresi yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!