Kriz bizi ihracatçı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kriz bizi ihracatçı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2010 00:00

Ertuğrul Kardeşler Mefruşatin Yöneticisi Mehmet Ali Ertu?rul, sektörün önde gelen firmaları, yaralarını sarmak için özellikle yurtdışı işlere ağırlık vermeye başladığını belirtti.

Haberin Devamı

KÜRESEL krizden etkilenen sektörlerin başında gelen tekstilde, firmalar çıkış aradığını belirten Ertuğrul Kardeşler Mefruşatın Yöneticisi Mehmet Ali Ertuğrul, “Sektörünün önde gelen firmaları, kriz nedeniyle oluşan yaralarını sarmak için özellikle yurtdışı işlere ağırlık vermeye başladı” dedi.
Pazar tüm dünya
Yaşanan ekonomik kriz sonrası ekonomide tüm dengelerin değiştiğini belirten Ertuğrul, “Krizle beraber marka değerini ve önemini anladık. Markamıza artık daha çok yatırım yapıyoruz. Çünkü artık pazar tüm dünya. Kriz bizi ihracatçı yaptı” dedi. Üç kuşaktır Ankara’da ev tekstili konusunda hizmet verdiklerini söyleyen Ertuğrul, özel tasarımlarla dünya pazarında yer edinmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti ve şunları söyledi: “Türkiye pazarında tasarımlarımızla müşterilerimizin hizmetindeyiz. Amacımız dünya markası olmak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!