Korkutan yangın üç yere sıçradı

Güncelleme Tarihi:

Korkutan yangın üç yere sıçradı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2022 15:42

Siteler’de bir parke dükkânında çıkan yangın, üç iş yerine sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Haberin Devamı

Altınpark Mahallesi Akbal Caddesi’ndeki bir parke imalathanesinde, önceki gün saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar, itfaiyeye haber verdi. Kısa süre içinde emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yangına, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Siteler İstasyonu’ndaki itfaiye ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Merkez, Kayaş ve Kurtuluş istasyonlarından da bölgeye takviye ekipler sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında, iş yerinde patlamalar yaşandı.

Korkutan yangın üç yere sıçradı


KURTARMAYA ÇALIŞTILAR

İş yerlerinin yandığını haber alan çalışanlar, içeride bulunan teknolojik ürünleri zarar görmeden kurtarmaya çalıştı. Yangın, itfaiye görevlilerin yoğun çabasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü. Dört iş yeri yangından etkilenirken, ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi. Yangın çıkan bölgede iş yeri bulunan Hasan Savaş, “Arka tarafta boya mobilya dükkânı var, orada çıkmış galiba, bu tarafa doğru sıçramış. Yanıcı maddeler var, alev aldı. İtfaiye ekipleri hemen müdahale etti, söndürüldü” dedi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!