Konserlerin tadı damakta kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Konserlerin tadı damakta kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2022 15:17

Müzik dünyasının iki önemli ismi Gülşen ve Kenan Doğulu, önceki akşam Ankaralılarla buluştu. Gülşen, “Burada o kadar güzel konserler veriyoruz ki tadı damağımızda kalıyor. Daha sık Ankara’ya gelmemiz gerekecek” dedi. Kenan Doğulu ise şarkılarıyla dinleyenleri mest etti.

Haberin Devamı

Gülşen, Jolly Joker Ankara’da Başkentli sevenlerinin karşısına çıktı. Ankara’daki konserlerinden büyük keyif aldığını belirten sanatçı, “Burada o kadar güzel konserler veriyoruz ki tadı damağımızda kalıyor. Artık daha sık Ankara’ya gelmemiz gerekecek sanırım” diye konuştu. Gülşen, şarkıları kadar sahnedeki performansıyla da beğeni topladı. Ünlü sanatçıyı dinlemek isteyen Ankaralılar, mekânı doldurdu. Gülşen, ‘Dan Dan’, ‘Kardan Adam’, ‘Bangır Bangır’, ‘Bir İhtimal Biliyorum’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.

Konserlerin tadı damakta kalıyor


HEZARFEN’İ İLK KEZ CANLI SÖYLEDİ

ATO Congresium sahnesinde dinleyicileriyle bir araya gelen Kenan Doğulu, sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi. Konserine ‘İlk Adımı Sen At’ şarkısıyla başlayan Doğulu, Ankaralı sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Başarılı sanatçı, şarkılarıyla olduğu kadar sahnedeki enerjisi ve sempatik tavırlarıyla da gönülleri fethetti. Kenan Doğulu, gecenin sürprizi olarak geçtiğimiz haftalarda Erdem Kınay iş birliğiyle yayına giren son teklisi ‘Hezarfen’i ilk kez canlı seslendirdi. Doğulu, ‘Yaparım Bilirsin’, ‘Aşk ile Yap’, ‘Çakkıdı’ gibi hit şarkılarını da müzikseverlerle hep bir ağızdan söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!