Komutan denetimde

Güncelleme Tarihi:

Komutan denetimde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2017 13:47

Bayram tatilinin 10 güne çıkmasının ardından denetimlerini sıklaştıran jandarma ekiplerinin Ankara’daki uygulama noktalarından birini ziyaret eden Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat Güney, burada görev yapan ekip ve sürücülerle sohbet etti.

Haberin Devamı

Tümgeneral Güney, Kurban Bayramı tatili süresince, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için denetimlerin sıklaştırıldığını belirtti. Sloganlarının "Frene değil, kurala güven" olduğunu aktaran Güney, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için görev yaptıklarını, alınan önlemlerin sürdürüleceğini söyledi.

‘CANAVARI YENECEĞİZ’

Yakınlarına bir an önce kavuşmak isteyenlerin trafikte acele ettiğini ancak bayram gibi güzel ve anlamlı günlerde acı yaşanmaması için trafik kurallarına uyulması gerektiğini vurgulayan Güney, "Sürücü, yaya ve yolcuların trafik sistemi içinde dikkatli, duyarlı ve kurallara uygun davranmaları önem kazanıyor. Bayramı kendimize ve sevdiklerimize zehir etmeyelim, kurallara uyalım. İnanıyorum ki trafik canavarını yeneceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!