Komedyenlerin çoğu çirkin

Güncelleme Tarihi:

Komedyenlerin çoğu çirkin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2012 00:00

Vatan Şaşmaz, sinemada komedi ile uğraşanlar için 'çirkin' değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Vatan Şaşmaz, sinemada komedi ile uğraşanların çoğunun çirkin olduğunu söylerken,  yakışıklı ve komik biri olarak sinemadaki bu boşluğu doldurmak istediğini belirtti. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz oyunculukta bu yıl olmasa da önümüzdeki yıllarda iddialı sinema filmleriyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlandığını söyledi. Birçok dizi ve filmde rol almasına rağmen oyunculukta kendisini daha da geliştirmesi gerektiğini belirten sunucu,  “Sinemada çeşitli projeler kafamda olsa da bu yıl kamera karşısına geçme gibi bir niyetim yok. Fakat önümüzdeki yıl çok değerli bir sinema projesiyle kamera karşısına geçeceğim” dedi.  Türkiye’de hem komik hem de yakışıklı oyuncu olmadığını iddia eden Vatan Şaşmaz, “Moda her zaman demode olmaya mahkumdur. Kişide yetenek yoksa 10 -15 sene izlenmeyip klasikleşemiyorsa o dönemin modasıdır ve zamanla yok olur. Benim amacım komedi alanında klasikleşmek. Bu alanda bu işi yapanların çoğu çirkin. Türkiye’de bunun eksikliği var ve bende hem yakışıklı hem komik olarak bir kanalı temsil ettiğimi düşünüyorum” dedi. Yakışıklı sunucu sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı
VATAN ŞAŞMAZ’DAN TARTIŞMA YARATAN REKLAM FİLMİ

BAĞIMSIZ FİLMLERE İLGİ ARTMALI

“Türkiye’deki sinema sektörü vahim durumda. Yapımcılar çok az ve belli başlı kişiler. Hep aynı isimler sinema salonlarında, çünkü hep aynı isimlerin filmleri sinema salonlarında gösteriliyor.  Bağımsız filmler beklenen ilgiyi görmüyor.  Bu sinemanın göbeği ABD’ de böyle. Biraz bağımsız filmlerin ilgi gördüğü Avrupa tarzı sinema kültürünü kazanmamız gerekiyor.

MANKENLER PODYUMDA KALSIN

Ben sunucu olarak doğmuş ama oyunculuk da yapmış biriyim ama benim işim sunuculuk.  Son dönemlerde sunuculuk çok kolay bir işmiş gibi görünüyor. Tiyatrocular ve mankenler sunuculuk yapmaya çalışıyor. Şöhrete giden yolda bir basamak olarak kullanıyorlar sunuculuğu. Tiyatrocular tiyatro sahnesinde kalmalı, mankenler podyumda. Mesleğimin sırrı bir şey sunmak değil, bir şey satmaktır. Sunucunun izleyiciyi gaza getiren o ambiyansı yaratması gerekir.  Sunuculuk, sunarken yaşatmak demektir.

YARI ANKARALI OLDUM

Haberin Devamı

Sürekli buradaki etkinliklere katılıyorum. Yarı Ankaralı oldum diyebilirim. Ankara eğlence hayatı, gece hayatı hızla büyüyor. Çeşitli sanat etkinliklerinin merkezi olma kıvamına gelmek üzere. Çok kaliteli organizasyonlar oluyor. Bu yüzden de bana da burada bir sunucu olarak çokça iş düşüyor.

SOSYAL MEDYAYI SAMİMİYETSİZ BULUYORUM

Sosyal medyayı çok fazla kullanmıyorum. Oradaki diyalogların samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum. Sosyal paylaşım sitelerinde hesaplarım olmasına rağmen arada bir ne olmuş ne bitmiş diye bakıyorum çok enteresan bir durum olduğunda bir şeyler yazıyorum. Yani ihtiyaç dahilinde kullanmaya çalışıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!