Komedi oynamak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Komedi oynamak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2019 08:59

‘Beni Affet’ dizisindeki oyunculuğuyla adından söz ettirmeyi başaran Ceren Yalazoğlu, hayalinin komedi dizisinde oynamak olduğunu söyledi. Başarılı oyuncu, “Gülmeyi ve güldürmeyi seviyorum, böyle bir karakter de canlandırmak çok isterim” dedi.

Haberin Devamı

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan ‘Beni Affet’te sekiz sezon boyunca rol alan Ceren Yalazoğlu, dizinin sona ermesinin ardından farklı projelere yöneldi. Dizideki başarılı performansıyla Fransa’nın Lyon kentinde gerçekleşen 9’uncu Festiculture etkinliğinde ‘En Sevilenler’ ödülünü alanlardan biri olan güzel oyuncu, uluslararası bir kozmetik markasının tanıtım yüzü olarak başarısını taçlandırdı. Bir sonraki projesinde komedi oynamak istediğini dile getiren. Ceren Yalazoğlu, kariyer planlarını Hürriyet Ankara’ya anlattı:

* Sekiz sezon Beni Affet’te rol aldınız. Bu süreç nasıl geçti? Dizi size neler kattı ve hayatınızda neler değişti?
Beni Affet, benim ilk dizi projemdi. Bende yeri çok ayrı ve özeldir. Çok güzel bir ekip ve çok iyi bir oyuncu kadrosuyla, sekiz sezon boyunca kamera önü deneyimi yaşadım. Bana ilk iş deneyimi haricinde çok güzel insanlar da kattı. En önemlisi de eşim Osman Karakoç.

Haberin Devamı

Yeni dizi projeleri var mı?
Evet, görüştüğüm dizi projeleri var. Şu anda ise uluslararası bir kozmetik firması ile ‘marka yüzü’ anlaşmam var. Çok keyifli gidiyor çalışmalarımız. Orta Doğu, Rusya, Arap ülkeleri ve Amerika’da Türkiye’yi temsil edeceğim için daha farklı bir heyecan yaşıyorum. Yurt dışında Türk dizileri takip ediliyor ve karakterler çok seviliyor. En son Fransa’da aldığım ödülde bunu daha net gözlemleme şansım oldu. Bir Türk markası ile farklı ülkelerde yer alacak olmak beni çok heyecanlandırıyor.

DRAMDAN BİRAZ UZAKLAŞMAK İYİ GELECEK

* Sekiz yıl aynı karakteri canlandırdınız. Bundan sonra nasıl bir rol istersiniz?
Her oyuncu gibi ben de her projemde farklı roller oynamak isterim. Ama şu sıralar komedi dizisinde yer almak gibi bir hayalim oldu. Gülmeyi ve güldürmeyi seviyorum, böyle bir karakter de canlandırmak çok isterim. Türkiye’de komedi az yapılıyor. Dramdan biraz uzaklaşmak iyi gelecektir.

TUNALI’DAN KUĞULU’YA

* Dizi için Ankara’ya yerleştiniz. Ankara sizin için ne ifade ediyor?
Ankara önceleri ‘nasıl yaşarım burada’ deyip, sonra evim olan şehir.

* Ankara’da yapmaktan en çok keyif aldığınız şeyler nedir?
Evden yürüyerek Tunalı’ya gitmek, çocukluğumun geçtiği Kuğulu Park ve çevresinde dolaşmak, Ankara’da yapmaktan en çok keyif aldığım şeyler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!