‘Koç’ gibi şampiyon

Güncelleme Tarihi:

‘Koç’ gibi şampiyon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2014 01:23

Buz Hokeyi Birinci Ligi play-off final maçları Ankara’da oynanırken, ilk sırayı Koç Üniversitesi aldı.

Haberin Devamı

8 takımın katılımıyla gerçekleşen ve 7 hafta süren 2013-2014 sezonu Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Birinci Ligi tamamlandı. Ankara’da gerçekleşen play-off final maçlarında; Koç Üniversitesi, Gümüş Patenler, Buz Korsanları ve Yükseliş şampiyonluk için mücadele etti.
Koç Üniversitesi ile Yükseliş arasında oynanan maçı, Koç Üniversitesi 10-0 kazandı ve finale çıktı. Buz Korsanları ise çekişmeli geçen maçta Gümüş Patenler’i uzatmada 7-6 yenip, finale yükselen ikinci takım oldu.
Yükseliş’i 6-2 yenen Gümüş Patenler, turnuvada üçüncü sırayı aldı. Finalde, Buz Korsanları’nı 9-5 mağlup eden Koç Üniversitesi, TBHF Birinci Lig şampiyonu oldu. Müsabakalar sonrasında, kazanan takımlara kupa ve madalyaları TBHF Başkanı Orhan Duman, Yönetim Kurulu üyeleri ve TBHF yetkilileri tarafından verildi. Ligin En Değerli Oyuncu ödülünü Koç Üniversitesi’nden Onur Mete, En İyi Kaleci ödülünü Koç Üniversitesi’nden Oğuz İmamoğu, En iyi Defans Oyuncusu ödülünü Buz Korsanları’ndan Alper Solak ve En İyi Forvet oyuncusu ödülünü Buz Korsanları’ndan Cüneyt Baykan aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!