‘Kızlarıma Notlar’la Başkent buluşması

Güncelleme Tarihi:

‘Kızlarıma Notlar’la Başkent buluşması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2016 16:16

Profesyonel yönetici Ahter Kutadgu, “Kızlarıma Notlar” adlı kitabının imza günü için Ankara’ya geliyor. Kutadgu, 4’üncü baskısını yapan kitabının imza gününde yarın saat 15.00’te D&R Tunalı’da okurlarıyla buluşacak. Kutadgu ayrıca kitapseverlerle söyleşi de yapacak. 

Haberin Devamı

Ahter Kutadgu, yaşama dair deneyimlerini üç kızına hitaben kaleme aldığı “Kızlarıma Notlar” kitabında toplumsal meselelere ışık tutuyor. Kutadgu, daha önce Hürriyet’in Kelebek eki için verdiği röportajında “Kızlarıma Notlar” adlı kitabı için özetle şunları söylemişti:
“Bu kitap bir hatırlatmadır. Akıl ve vicdan sahibi insanlara aslında farklılıklarımızdan çok, ortak değerlerimizin olduğunun naçizane hatırlatmasıdır.. Ortak değerlerimize odaklanmak gerek. ‘Merhamet’ kavramı çok önem verdiğim bir değerdir. Ve bizim toplumumuzun özünde ‘merhamet’ kavramının yattığına inanıyorum. Bu öyle bir şey ki çok toplumsal bir düzeyde bile bakarsak emeğin karşılığını vermek, yaşam hakkına ve varlığına saygı duymak, bize emanet en az bizim kadar değerli doğaya, diğer canlılara, muhtaçlara ve mağdurlara yardımcı olmak, özen göstermek anlamına geliyor. Aslında bu sadece benim kitabım da değil, bu kızlara, gençlere, herkese notlar. Olabildiğince geniş bir ufuk açsın istedim. Çok farklı cepheler ve görüşler, bakış açıları da olsun istedim. Tüm yazanların öyküleri çok ilham, ders verici ve duygulandırıcı. Hepsi çok değer kattı.”

BAKMADAN GEÇME!