Kızılcahamam etabı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamam etabı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2021 22:48

Yeni sezon hazırlıklarının birinci etabını Beştepe’de tamamlayan kırmızı-siyahlılar, iki hafta süreli kamp yapacak. Teknik Direktör Metin Diyadin, maçlar başlayana kadar, kadro yapısı ve oyun anlayışını oturtmayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde tamamlayan Gençlerbirliği, iki günlük iznin ardından ikinci etap çalışmalarına Kızılcahamam’da devam edecek. 30 Haziran’da sezonu açan kırmızı-siyahlılar, 20 gün boyunca kendi tesislerinde hem teknik, hem taktik hem de fizik kondisyona yönelik farklı antrenmanlar yaptı.
Bugün başlayacak olan Kızılcahamam kampı 5 Ağustos’a kadar sürecek. Başkent temsilcisi bu süreçte yoğun tempolu çalışmalarını sürdürürken, hazırlık maçları oynamayı planlıyor.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, takımdan bir çok oyuncunun ayrıldığını, yeni isimlerin takıma katıldığını hatırlatıp, sezon başlayana kadar kadro yapısı ve oyun anlayışını oturtmayı hedeflediklerini söyledi.

ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ

Gençlerbirliği’nin yeni sezona, yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro ve önemli revizyon geçirmiş yeni bir kadro ile gireceğini dile getiren tecrübeli teknik adam şunları söyledi:
“Her takım sezon öncesi transfer çalışmaları yapıp kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Biz de bu yönde adımlar attık. Aramızdan ayrılan oyuncular oldu. Yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Geçen sezondan kalan oyuncular var. Çok fazla şans bulamayan ancak bu takımın içinden gelen gençler var. Lig başlayana kadar elimizdeki ekibi en iyi şekilde harmanlayıp, maçlara hazır hale getirmek için antrenör arkadaşlarımla birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki zamananı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Mücadele gücü yüksek bir takım ruhu oluşturmalıyız. Kızılcahamam’daki ikinci etap kampında kendimizi daha üst seviyeye çıkaracağız. İyi ve verimli bir kamp dönemi geçirip, eksik yönlerimizi gidermek için çaba harcayacağız. Hedefimiz, sezona en hazır bir şekilde başlamak olacak.”

TAKIMIN ÜÇÜNCÜ KAPTANI DA AYRILDI

Gençlerbirliği’nde, sezon başında takım kaptanlığına getirilen üçüncü isim de Beştepe’den ayrıldı. Geride kalan sezon Antalyaspor’dan transfer edilen ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Brezilyalı savunma oyuncusu Diego Angelo’nun kontratı karşılıklı anlaşma ile sonlandırıldı. Kulüpten yapılan açıklamada Diego’ya hizmetlerinden ve giderken gösterdiği fedakarlıktan dolayı teşekkür edildi. Kırmızı-siyahlı takımda, sözleşmesi sona eren diğer kaptanlar Zargo Toure ve Halil İbrahim Pehlivan, daha önce Beştepe’den ayrılmıştı. Gençlerbirliği alt yapısından yetişen Halil İbrahim Pehlivan, Süper Lig ekibi Gaziantep FK ile sözleşme imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!