Kayode’den 2 yıllık imza

Güncelleme Tarihi:

Kayode’den 2 yıllık imza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2023 15:10

Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği, forvet hattını, 30 yaşındaki Nijeryalı santrfor Olarenwaju Ayobami Kayode ile güçlendirdi.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlılar, tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Gençlerbirliği, transferin bitimine sayılı günler kala kadrosuna yeni bir oyuncuyu daha kattı. Türkiye kariyerinde daha önce Gaziantep FK, Sivasspor ve Ümraniyespor takımlarında da görev yapan tecrübeli oyuncu, ASEC Mimosas, AFAD Djekanou, FC Luzern, FC Heartland, Maccabi Netanya, Austria Wien, Manchester City, Girona FC ve Shakhtar Donetsk takımlarının da formalarını giydi. Sağlık kontrolleri tamamlanan Kayode, geçen yıl formasını giydiği Ümraniyespor’da 11 maça çıkarken, 3 gol attı.

4’LÜ TURNUVAYA ÜÇ DAVET GELDİ

Kayode’den 2 yıllık imza



U16 Futbol Milli Takımı’nın, Belçika’da katılacağı 4’lü turnuvada mücadele edecek aday kadrosuna, Beştepe Futbol Akademisi’nden 3 oyuncu davet edildi. U16 Milli Takımı, 17-21 Eylül tarihleri arasında Belçika’da özel bir turnuvada mücadele edecek. Açıklanan aday kadroya Gençlerbirliği Futbol Akademisi’nden; Berk Deniz Çukurcu (kaleci) Can Bartu Çığır (savunma) ve Yiğit Evin (orta saha) çağrıldı.
12 Eylül Salı günü Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak olan U16 Milli Takımı, 4’lü turnuvada; Belçika, Danimarka ve Portekiz ile mücadele edecek.

BAKMADAN GEÇME!