Kavşak adım adım açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kavşak adım adım açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2018 17:22

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşım başta olmak üzere bölge trafiğine büyük rahatlık kazandırması amacıyla başlattığı yol projesinin ilk aşaması tamamlandı.

Haberin Devamı

Üç katlı ODTÜ Teknokent Kavşağı’nın diğer bölümlerindeki çalışmaların da hızlı bir şekilde tamamlanarak hizmete girmesinin planlandığını açıklayan yetkililer, “Bilkent Şehir Hastanesi’nin de açılmasıyla birlikte kavşağımız bağlantıları ve çevre düzenlemesiyle birlikte tamamen trafiğe açık hale gelmiş olacak” bilgisini verdiler. Söz konusu kavşağın tamamlanmasının ardından da çevre yollarla bağlantılarını sağlayacak olan bulvar çalışmalarına başlanacağını belirten yetkililer, Şehir Hastanesi çevresi yollarının adım adım tamamlanarak, bir bir hizmete gireceğini kaydettiler.

YÜZDE 80 TAMAMLANDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın incelemelerde bulunduğu ODTÜ Teknokent Kavşağı’nda ‘Çalışmaları hızlandırın’ talimatının ardından belediye ekipleri gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Köprülü kavşağın, Bilkent-Eskişehir Yolu yönünün açılmasıyla, trafiğin köprü üstüne alınacağını ve bu sayede de hem transit akışın sağlanacağını hem de alttaki kavşak çalışmalarının daha rahat ve hızlı bir şekilde yapılabileceği bilgisini veren yetkililer, “Bilkent’e gidiş yönü alttan devam edecek. Ancak her iki yönde de daha rahat bir trafik sağlanmış olacak. Eskişehir Yolu yönünü trafiğe açmamızın ardından köprülü kavşağı da açmayı hedefliyoruz. Şehir Hastanesi hizmete girmeden yolu trafiğe açmış olacağız. Çalışmalarımızı yüzde 80 oranında tamamladık” dediler.

BAKMADAN GEÇME!