Kartal’dan destek çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Kartal’dan destek çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2018 11:14

Ankaragücü Teknik Direktörü, Süper Ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini vurguladı.Tecrübeli teknik adam, transferde 4-5 ismi daha kadroya katmak istediklerini belirtip, başarı için herkesi yanlarında görmeleri gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’de bu sezon kalıcı olmak istediklerini belirtip, “Herkesin Ankaragücü’nü desteklemesini bekliyorum” diye konuştu.
Kartal, gelecek seneden sonra da A.Gücü’nün önünün açık olduğunu ileri sürüp şunları söyledi:
“Bu yıl zor olacak. Bu kulüp nereden buralara geldi. Ligde kalmalı, bunu başarmalıyız. Herkesin takımı desteklemesi gerekiyor. Çünkü tek takımız. Başka türlü başarı gelmez. 6 transfer yaptık. Bütçemize uygun, başarılı olacağına inandığımız, tanıdığımız oyuncular vardı. Bazılarını transfer ettik, bazılarını edemedik. Türkiye’deki kur farkından dolayı tüm kulüpler zor durumda.”

SIKINTILAR DEVAM EDİYOR

“El Kabir ve Younnes Mokhtar geç geldi. Bifouma antrenmanda bir darbe aldı ama şu an iyi. Pinto, Yalçın ve Faty iyi durumda. Sezonu en iyi şekilde bitireceğimizi düşünüyorum. Faydalı olacağına inandığımız oyuncularla temaslar sürüyor. Santrfor, orta saha ve defansa futbolcu almayı düşünüyoruz. 4-5 futbolcu daha alacağız. Bir taraftan transfer yasağı, bir taraftan maddi sıkıntılar var. Herkesin beklediği Ankaragücü’nü muhteşem taraftarlarımıza izlettirmek istiyoruz.”

Haberin Devamı

BAŞARI İÇİN SABIR GEREKLİ

“Maçlarımızı oynayacağımız stat netleşti. Eryaman Stadı bitene kadar Yenikent’teyiz. Burası tarihi bir kulüp. Biz (Burayı temizleyeceğiz) diye yola çıktık. Başarıı için herkes sabırlı olacak. Galatasaray hazır bir takım. Biz ise Süper Lig’e yeni çıkan ekibiz. Galatasaray şampiyon ise biz de alt ligin şampiyonuyuz. En iyi şeklide mücadele ederek puanla sahadan ayrılmak istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!